vrijdag 29 maart 2019

Hendi percolator gebruiksaanwijzing

Hendi percolator gebruiksaanwijzing

Enkelwandige roestvaststalen behuizing. Filterpan met ingebouwd filter voor grof gemalen koffie, hierdoor geen filterpapier nodig. Na het brouwproces word de koffie op schenktemperatuur gehouden. Met peilglas, non- dripkraan en voorzien van automatische reset. Het indicatielicht geeft het eind van het . Percolator dubbelwandig.


Hendi percolator gebruiksaanwijzing

Geïsoleerde dubbelwandige structuur van hoog- gepolijst roestvaststaal vermindert warmteverlies door geleiding, convectie en straling. Energieverbruik tot lager dan vergelijkbare enkelwandige percolators. Behuizing en ketel van roestvaststaal. Gelaste roestvaststalen handgrepen met . Koffiezetten met onze percolator gaat als volgt: 1. Gebruiksaanwijzing percolator : 1. Reinig de filterbak, percolatorbuis en binnenkant van het reservoir met een niet schurend afwasmiddel.


Plaats de percolator rechtop, op buffet hoogte en op een stevig vlakke ondergrond. Vul de percolator met koud water gelijk aan de hoeveelheid die er gezet. Omschrijving: - Koffie percolator roestvrijstalen enkelwandige uitvoering - Zettijd tot kops: ca.


Hendi percolator gebruiksaanwijzing

Voorzien van non-dripkraan, peilglas en schoon. Aantal kopjes is indicatief. Dit heeft te maken met de inhoud of grootte van uw kopje. Peilglas met aftapkraan compleet t. Hendi percolator liter. Bmaakt uw party compleet.


Ontvangst van de percolator. Controleer voordat u het apparaat installeert of alle onderdelen zijn geleverd. PERCOLATOR DOUBLE WALLED. You should read this user manual carefully before using the appliance. Bevor sie das Gerät in Betrieb nehmen, sollten.


Sie diese Gebrauchsanweisung aufmerksam lesen. Alvorens de apparatuur in gebruik te nemen dient. De Daalderop Professional is een kwaliteitsproduct dat u bij het juiste gebruik lang genoegen zal geven. Hij neemt u het werk van het zetten van voortreffelijke koppen koffie geheel uit handen en houdt tevens de koffie op de juiste temperatuur. Heb je een percolator gekocht of twijfel je nog of een percolator iets voor jou is?


Wij leggen je graag uit hoe koffiezetten met een percolator in zijn werk gaat. Het is heel gemakkelijk, maar een beetje houvast is natuurlijk altijd fijn. Daarom laten we stap voor stap zien hoe je dit het beste kunt. Dit maakt de machine ideaal. Een dubbelwandige horeca percolator van L kopen bij XXLhoreca?


Hendi percolator gebruiksaanwijzing

Bij deze percolator zit een gratis RVS . Elke percolator moet regelmatig ontkalkt worden! U hoeft dus niet nog eens extra filters bij te kopen. Dit apparaat is stekkerklaar en u kunt hiermee direct koffie zetten . Deze handleiding is met alle mogelijke zorg.


Beide koffiezetapparaten werken volgens het percolator principe waardoor het mogelijk is grote hoeveelheden koffie van de beste kwaliteit . Nu in de aanbieding van € 13voor € 1100!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.