woensdag 20 maart 2019

High tea lisse

We bieden vier soorten arrangementen aan. Alle prijzen zijn per persoon. U kunt (uiterlijk) dag voor aanvang datum reserveren . Tante Alie zit gevestigd in de voormalige Hofboerderij van het kasteel… high tea keukenhof lisse.


Bij aankomst moeten we een hek door om op het landgoed te komen.

Madelon duwt tegen het deurtje aan maar het deurtje blijft dicht. Een selectie van onze huisgemaakte taarten en sandwiches geserveerd met een onbeperkt aanbod soorten thee en een glas . Wij zijn gespecialiseerd in algehele partijverzorging en dus inzetbaar voor elk feest, opening, receptie of evenement. U kunt bij ons heerlijk lunchen, genieten van een high tea en ontbijten! Een momentje om bij te kletsen op een unieke locatie.


Onze high tea wordt dagelijks geserveerd tussen 11:en 17:uur in het monumentale stationnetje. Geniet van verschillende smaken handgeplukte thee, gebakjes, mini sandwiches, hartige .

Lekker uit eten in Lisse ? Lees recensies en reserveer direct! Bekijk reizigersbeoordelingen, onthullende foto's en goede aanbiedingen voor Lisse , Nederlan op TripAdvisor. Genieten van een heerlijke lunch, een high tea of koffie met gebak? Het Tussenstation Lisse : De beste high - tea ooit!


Dat kan bij restaurant Hofboerderij in Lisse ! Per gang serveren we bijpassende thee. We serveren de high - tea elke dag van 14. In ons Grand Café in Lisse creëren we een ongedwongen huiselijke sfeer met nét dat beetje extra. Uit onze open keuken komen de lekkerste gerechten, waar de jongens het liefste alle producten zelf maken, . Al jaar zijn we onszelf en zo gaan we ook met onze gasten om. Heeft u allergieën of speciale dieetwensen?


Highteabrunch, Hotel restaurant De Nachtegaal, Lisse. Frans restaurant, Internationaal restaurant. Vind meer informatie over De Nachtegaal op dinnersite. High - Tea serveren wij vanaf 14.

Geniet van de marsepeinkasteeltjes, slagroomsoesjes, bonbons van Pierre op een etagère, banketbakkerskoekjes en meer met een high tea hillegom. Lisse - In het kader van het zomerprogramma organiseert De Paraplu op zondag juni van 14. Beukenhof aan de Eikenlaan 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.