woensdag 20 maart 2019

High tea moeders sassenheim

Hier kunt u naast het genieten van heerlijke koffie, een lunch of diner ook terecht voor besloten feesten. Voor groepen vanaf personen voor lunch of diner stellen wij graag met u een keuze menu samen. Cadeaubon Lazy Sunday High Tea € p. Al jaar zijn we onszelf en zo gaan we ook met onze gasten om. Wij heten u graag van harte welkom in Brasserie Hemels!


High tea moeders sassenheim

Wij serveren buiten onze betaalbare, gevarieerde lunchkaart, huisgemaakte taartjes ook diverse High Lights. Erg leuk dat u langskomt om onze Hemelse . Lekker genieten tegen betaalbare prijzen, daar houden wij van. Trakteer jezelf op een high tea in één van de idyllische theetuinen of op een boot in Leiden, Den Haag of Delft. Iets te vieren met je beste vriendin of je moeder verrassen?


De compagnie van het Korps Nationale Reserve traint drie dagen lang in de Bollenstreek. Heerlijke high tea met moeders ! Een Grieks, Frans of Aziatisch restaurant? Uit eten voor elke smaak en voor elk budget in de veiling.


High tea moeders sassenheim

Tenzij anders vermeld gelden de genoemde prijzen bij alle buffetten. Stuk voor stuk locaties. Ballen gehakt uit grootmoeders keuken. Er werden allerlei spelen gedaan waarbij samengewerkt moest worden.


Een prima manier om elkaar, je mentor en peter en meter goed te leren kennen”, besluit Jeroen Koppert. Na de tweede week staat voor alle ouders van de brugklassers een High Tea geplan de leerlingen gaan die voorbereiden. Sassenheim ) en De Muze (Noodwijk). Het menu wisselt regelmatig, jij proeft altijd iets nieuws! Tijdens de ouderavond hebben we ook de formatie voor volgend schooljaar bekend gemaakt.


High tea moeders sassenheim

Door de terugloop van het aantal leerlingen moeten we helaas terug in het aantal groepen. Dinsdag maart organiseerde de thuiszorgteams Hillegom Noord en Zuid een high tea voor ruim cliënten uit Hillegom. Lisse - In het kader van het zomerprogramma organiseert De Paraplu op zondag juni van 14. Beukenhof aan de Eikenlaan 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.