dinsdag 30 april 2019

Hondentrimmer leiderdorp

Hondentrimmer leiderdorp

Onze gediplomeerde trimsters en trimmers werken op afspraak. Een trimsalon waar alle honden, katten en konijnen welkom zijn. Ongeacht grootte, ras of kruising. U kunt er vanuit gaan dat uw huisdier bij mij in goede handen is!


Hondentrimmer leiderdorp

Persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid én voldoende gereserveerde tij zorgen ervoor dat uw geliefde . Hondentrimmer in Kaag en Braassem en Leiderdorp , vind een hondentrimmer en alles over honden trimmen. Bent u op zoek naar een goede honden uitlaatservice? Alphen aan den rijn, Woubrugge). Hazerswoude, Zoeterwoude, Leiderdorp , Koudekerk). Trimsalon in Leiderdorp.


Honden trimsalon Leiderdorp op Telefoonboek. Naast een honden trimsalon vind je ook dienstverlening, dierenverzorging, dierenwinkel, hondenschool, trimsalon. De meest volledige site met ruim 66. Bij Hondenkapsalon Happyness kunt u informatie vinden over mij, mijn salon, de behandelingen en de produkten die u bij mij kunt verkrijgen.


Hondentrimmer leiderdorp

Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont hondentrimmer folder aanbiedingen per categorie in leiderdorp. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij . Dierspecialist Haspels zoekt hondentrimmer.


Wie kan mij een goede trimster aanraden voor het plukken van een Border Terrier in de omgeving Leiderdorp ? Dat een salon aangesloten is bij de ABHB of andere vakvereniging zijn geeft in mijn ogen nog steeds geen garantie. Als er iemand positieve ervaringen heeft, dan zou ik ze heel graag horen! Wij kunnen u helpen om de vacht van uw hond nog beter te verzorgen.


Hondentrimmer leiderdorp

Behandelingen gaan volgens afspraak. Ik kom al enige jaren met mijn ruwhaar teckel bij deze trimsalon. Ik ben er erg tevreden over en altijd weer blij als ik mijn hond weer zo mooi terug krijg. Als je een afspraak wil maken kun je al vrij snel terecht.


Het is een salon zonder tutten, dus geen lintjes of andere frutsels. Welkom op de website van trimsalon Wassenaar. Mijn naam is Mirtte Oele. Na een opleiding gedaan te hebben bij Huisdier Kennis Instituut in Bunnik en meer dan. Het meest actuele overzicht van trimsalons in Leiderdorp op getrim.


Andere plekken in de omgeving. Via OpenCompanies vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Dierenpension Het Polderlan ook voor uw hond of kat is wel eens vakantie. Het gezelligste hondenpension en kattenpension in de regio haaglanden.


Piekfijn is ook de kattentrimsalon in Dordrecht voor de verzorging van uw kat. Petra en Rowena hebben aan de Martin Gaus academie de bijscholingscursus tot kattentrimmer gevolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.