dinsdag 30 april 2019

Hogedrukreiniger aldi review

Hogedrukreiniger aldi review

In de folder van de Aldi staat de Duro Pro hogedrukreiniger met een terrasreiniger. Heeft iemand hier ervaringen mee? Ein Hochdruckreiniger vom Discounter? Diese Frage habe ich mir auch gestellt, als ich.


Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Vanaf zaterdag maart is bij de aldi een hogedruk in de aanbieding voor euro! Ik heb er jaar geleden ook aan van dat zelfde merk gekocht bij de aldi en dat is een uitstekend apparaat waar ik nog steeds veel plezier van heb. En er zitten aardig wat accesoires bij.


Er komt er eentje in aanbieding en ben aan het overwegen om die aan te schaffen. Watt, 1bar, dat lijkt me een vrij krachtige machine. Is enkel om sporadisch te gebruiken, auto wassen, tuinplaten . Op zoek naar een hogedrukreiniger ? Coolblue: alles voor een glimlach.


Hogedrukreiniger aldi review

Wij vertellen je welke hogedrukreiniger het beste is, waar je op moet letten bij de aanschaf en hoe je een hogedrukreiniger het beste kunt gebruiken. Lees onze uitgebreide informatie. Al een paar jaar was ik mijn auto alleen nog maar met de han hij komt dus nooit in een krasstraat. Hij leverde een druk van 1bar, en ik gebruikte hem ook wel eens met gr water.


De compacte afmetingen van deze hogedrukreiniger garanderen een uitstekende mobiliteit en een plaatsbesparende opberging. De Kis voorzien van een. Mn oude was stuk na jaar , Aldi apparaat,,, erg blij mee al die tijd. Kärcher, werking en druk is niks mis mee.


Hogedrukreiniger aldi review

Duro pro hogedrukreiniger van het merk Duro is beschikbaar bij Aldi voor de prijs van €99. Dus toch niet waardeloos. De review : Het in elkaar steken van de HD ging vlot en makkelijk, de verschillende stukken in elkaar steken en opzetstukken plaatsen gaat vlot met de klikkoppeling. Automatische uitschakeling bij loslaten spuithendel.


Hogedrukreiniger , Verrijdbare Duro Pro hogedrukreiniger met geïntegreerde slanghaspel. Lengte hogedrukslang: m, lengte kabel 5m inclusief roterende wasborstel en vuilfrees. De hogedrukreinigers van KARWEI maken alles schoon. Voor elke klus geschikt en van topkwaliteit.


Hogedrukreiniger aldi review

Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Ideaal als je wat meer vrijheid nodig hebt tijdens je werk. De verlenglans past op alle hogedrukreinigers van Eurom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.