donderdag 23 mei 2019

Horeca frituur

Zakelijke goederen kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats. Voor een snackbar gebruikt men weer een andere friteuse dan voor een sportkantine.


Maar ook voor de horeca waar de restaurants en café onder vallen hebben wij de juiste friteuse. Wil u lekker frituren dan kan dat met de tafelmodellen. De staande modellen zijn voor een .

Bekijk hier ons professionele friteuses. Professionele horeca friteuses zijn onmisbaar in uw grootkeuken. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van de beste horeca friteuses en friteuses met een onderstel. Wij hebben zowel professionele elektrische friteuses als gas friteuses geselecteerd.


Bent u opzoek naar een friteuse met een aftapkraan? Als het om frituren in de horeca gaat, bent u bij Levo aan het juiste adres! Levo produceert diverse kwaliteitsproducten op het gebied van horeca frituurolie. Horecacentrum Brabant Meer i… € 2. Grenada Gold frituurolie is de beste horeca frituurolie .

Bekijk ons grote assortiment met diverse friteuses. Bestel friteuses van gerenommeerde merken. Elektrische en gas frituurpannen. In de keuken van een professionele horeca onderneming kan een horeca friteuse niet ontbreken.


Wanneer u de frituur veel gebruikt zal het vet regelmatig vervangen moeten worden. Te lang wachten met het . Wij verkopen en herstellen friteusen, bakwanden, vaatwassers, combi-steamers, fornuizen. Kortom, zowat alle apparaten in de horeca. Deze professionele, dubbele horeca friteuse is mooi afgewerkt en makkelijk te r. Je kunt de groenten, vlees of vis zonder omhulsel van beslag frituren.


Maar je kunt er ook een knapperig korstje aan geven door het door een bierbeslag te halen. Stap voor stap lees je in deze tekst hoe je bierbeslag maakt. KF De Pauw biedt een uitgebreid assortiment aan voor frituren, broodjeszaken, tavernes, restaurants en hotels.


Naast een ruime selectie van diepvriesproducten , droge voeding, verpakkingen en sauzen bieden wij ook vers versneden groenten aan. Om de kwaliteit van onze verse groenten te garanderen werken wij .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.