donderdag 23 mei 2019

Hotel rijswijk bastion

Rijswijk en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Het hotel biedt goede faciliteiten tegen een gunstig tarief. Gasten kunnen gratis bij het hotel parkeren. Voor ontspanning is er een prima restaurant, een bar en een bibliotheek. Ideaal voor Stichting WORM.


Controleer de beschikbaarheid van kamers van Bastion Hotel Den Haag Rijswijk.

Boek nu voordelig uw hotel aanbieding, arrangement of last minute bij Weekendjeweg. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! De bushalte bevindt zich op minuten loopafstand. Bekijk alle duty manager vacatures en solliciteer direct online!


Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. Vacature Assistent Hotel Manager. Отель удобно расположен. Персонал очень доброжелательный и внимательный.


Все необходимое в номере есть.

Хороший завтрак - Шведский стол. По индивидуальному заказу очень быстро и вкусно повар . Benut uw professionele netwerk en vind een baan. Dagelijks nieuwe vacatures voor Bastion Hotel Rijswijk. Vergelijk alle grote reiswebsites in een keer. Beoordeeld met een uit 4beoordelingen.


U bent altijd welkom in de gezellige bar of de lounge van het hotel. De lounge is voorzien van een lcd-tv, airconditioning en comfortabele fauteuils. Dit milieuvriendelijke hotel ligt in de buurt van Familiepark Drievliet en Museum Lambert van Meerten. Profiteer van een fitnessruimte of maak gebruik van gratis WiFi of een televisie in de lobby. De bereikbaarheid via het openbaar vervoer is eveneens prima met een bushalte op twee minuten loopafstand.


In totaal zijn er 1kamers beschikbaar in het hotel die smaakvol zijn ingericht met een stijlvol . Dit restaurant valt in de categorie Hotel -restaurants. All the best hotel deals on ebookers. Book today for great savings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.