donderdag 16 mei 2019

Horeca koelkast kopen tweedehands

De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Plaats gratis zoekertje. Frigo met bedrukking Bacardi, perfect voor verzamelaars, of horeca , of gewoon als extra koelkast bij u thuis.


In goede staat, heeft een . Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd.

Vind horeca koelkasten gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bar koelkast onderbouw koeling LED verlichting en glazen deuren, zullen de aandacht trekken en stimuleren uw klanten om koude drank te kopen. Electrolux RVS vrieskast Maten: 72x79x200cm (BxDxH) Elektra: 230V Prijs: € 1. Polar vrieskast wit Maten: 78x65x1(BxDxH) Inhoud: 6liter . In deze tijd waar in alles financieel net iets moeilijker gaat is het altijd aanlokkelijk om uw apparatuur binnen de gebruikte sferen aan te schaffen.


Hierin is Horé-Plaza uw juiste partner.

Gigantische voorraden gebruikte horeca apparatuur staan in onze showroom om uw keus te vergemakkelijken. Met A-merken als Afinox, Framec en Bartscher, heeft u volop keuze uit het beste wat er op dit gebied tegenwoordig voor handen is. U kiest uit allerlei kleinere en grotere modellen horecakoelkasten , strak afgewerkt in krasvast . Bij Horeca Megastore vindt u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken van horeca koelkasten.


Bij het maken van een keuze voor een professionele koelkast voor uw horecagelegenheid , Café, Restaurant of hotel dient u rekening te houden met een hoop aspecten. Wij helpen u graag met het . Vele aanbiedingen bij bol. Als de horeca koelkast in een ruimte komt te staan waar het heel warm kan worden is het verstandig om de horeca koelkast te kopen die geschikt voor . Horeca koelkasten koop je eenvoudig online bij bol. Een ijskast kost u bij De Zwaan gewoon net even wat minder dan bij onze concurrent. Dat geldt in de eerste plaats voor onze tweedehands ijskasten die zeer goed nagekeken zijn in onze werkplaats en tevens met een garantieperiode van zes maanden verkocht worden.


Een nieuwe ijskast kunt u bij ons kopen van het . Direct uit voorraad leverbaar en jaar garantie. Te koop horeca koelkast E koop aangeboden ivm stoppen bedrijfsactiviteiten horecakoellkast. Tevens te koop Sharp winkelkassa.

Ben jij op zoek naar een barmodel koelkast voor thuis, kantine of in jouw horecagelegenheid zoals restaurant, kroeg of bar? Bekijk hier ons professionele horeca koelkasten. Onderstaand vind je het aanbod aan barkoelkasten bij Nederlandse webshops. Een horeca koelkast typeert zich door een glazen deur en vaak inclusief verlichting.


Hierdoor kan de persoon achter . U wilt een koelkast of vrieskast kopen , geschikt voor de horeca Kom dan langs bij Horeca Service of bezoek hier onze website voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.