donderdag 27 juni 2019

Indesit iwdc 6145 storing

Tijdens een wasbeurt geeft deze knipperende lampjes (alle!), volgens mij wijst dit op een foutcode Fmet het warmtesysteem, voor zover ik kan vinden. Wasmachine start gewoon op,deur vergrendelpakt water,motorbeweging links en rechts. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Waarschijnlijk is het elektrische circuit in uw woning niet geaard.

In dit geval geeft het antistoringsfilter van de machine, dat normaal gesproken 3MA afgeeft, kleine elektrische schokken af aan de persoon die de wasmachine aanraakt. Controleer of het elektriciteitsnet van uw woning een aardingssysteem heeft, of dit goed is . Mijn Indesit vertoonde soortgelijke kuren. Maar, een keertje de stekker van de stroom afhalen alsmede controleren of de deur goed sluit zou ik als eerste doen. Lees daarbij de gebruiksaanwijzing door op storingen en oplossingen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Indesit wasmachine heeft als storing dat alle lampjes snel knipperen tegelijk. Er is geen storingscode die hij weergeeft want het betreft een storing van de module.

We hadden deze gekocht na dat onze vorige indesit was en droog combi na jaar defect was. Droogprogramma heeft elke keer storing , vanochtend klapte de droger zelfs de aardlek eruit. Geeft regelmatig storingen.


Maakt heel veel lawaai dus ik moet echt overdag wassen. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


F– Geen koud water toevoer. F– Geen warm water toevoer. De omgevings temperatuur kan onder het vriespunt liggen waardoor de toevoerbuizen bevroren zijn.


This symbol reminds you to read this instruction manual. Voorbereiden van het wasgoed. Bijzondere kledingstukken. Balanceersysteem van de lading. Storingen en oplossingen, 35.


En we dachten met deze ook wel zo lang te kunnen maar helaas binnen jaar stuk. Apparaat heeft een rare manier . Daarnaast maak je dankzij systemen zoals Eco Time efficiënt gebruik van water en energie.

Bekijk alle specificaties. Ontbrekend: storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.