donderdag 27 juni 2019

Indesit ncaa 55 nx rvs

Indesit ncaa 55 nx rvs

Het koelgedeelte heeft een netto- inhoud van 1l en het vriesgedeelte van l. De temperatuur verlaagt met een paar graden, zodat de opgewarmde producten uit de boodschappentas snel weer helemaal ingevroren zijn. De koelkast beschikt over . Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Bekijk alle specificaties. Deze koelkast heeft een koelgedeelte met een netto inhoud van 1liter en een vriezer met een netto inhoud van liter. Indesit NCAA NX - Overzicht.


Indesit ncaa 55 nx rvs

Vrijstaande koelvrieskast met viersterrenvriesdeel onder. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. De NCAA 55NX is een RVS -look koelvriescombinatie met een totale netto inhoud van 2liter. Gratis thuisbezorgd vanaf € 2- op werkdagen voor 22.


Glazen legplateaus, zowel robuust als elegant. Handig flessenrek om uw flessen veilig te bewaren. Aantal compartimenten : 3. Hoogte verpakking (cm) : 161. Koelvriescombinaties Hoogte (cm) : 157.


Breedte verpakking (cm) : 60. Diepte verpakking (cm) : 66. Gewicht pakket (Kg) : 2. Type handgrepen : Flush. Van RVS of wit tot een bijzonderdere kleur voor een koelkast, zoals blauw.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Algemene productdetails. Voor- en zijkant van RVS. Vergelijk de producten en maak een makkelijke keuze met.


Indesit ncaa 55 nx rvs

Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Fabrikantcode: CAA NX. Assortiment: (Consumenten electronica).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.