maandag 28 oktober 2019

Koffie importeur

Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor ruwe koffie. Daarbij staat een snelle en . Mediterra de partner voor industrie, retail, groothandel en grootverbruikers. Greencof is actief op de internationale markt van ongebrande koffie. Een indruk van diverse bezoeken aan Atjeh, oorsprong van onze Sumatra Mandheling Raja Gayo.


Horeca, kantoor, winkels, speciaalzaken en werk voorzien wij van premium koffiemerken.

Ruim twaalf jaar geleden zijn we begonnen met het online leveren van koffie in de hele Benelux. Allora Caffè is erkend importeur van Costadoro koffie in Nederland. Daar zijn we bijzonder trots op.


Wij kunnen namelijk zeggen dat we met Caffe Costadoro officieel de lekkerste koffie ter wereld leveren. Dit is erkend door het International Coffee Tasting Event in het Italiaanse Triëst. Wat ons assortiment zo bijzonder maakt, is dat we onze koffie , thee en cacao zelf selecteren én importeren. Bij voorkeur biologisch en met oog voor mens, milieu en maatschappij. Beans Coffee is een ambachtelijke koffiebranderij.


Uw eigen koffiemerk begint hier.

Vóór groene koffiebonen bij een brander of horecazaak aankomen, leggen ze een wekenlange reis af langs een hele keten van spelers. Met de Nederlandse importeur en exporteur van groene bonen Douqué schetsen we het verloop van die reis: de weg van de groene boon in zes stappen. Door ervaring en kennis weet de importeur precies wat voor kwaliteit de plantages leveren en wat zijn klanten - de koffiebranders - nodig hebben. Caffé New York werd Espresso Test winnaar en verrast steeds meer koffiekenners en liefhebbers! Sterk groeiend bedrijf, wereldwijd actief in het verhandelen van ruwe koffie.


Import en export van ruwe koffie. Pas toen ze binnen waren realiseerde Mokhtar zich dat hij hier niets te zoeken had. De drie grootste Ethiopische koffie -exporteurs hadden meer dan veertienduizend kilometer gereisd om de grootste Amerikaans importeurs van specialty- koffie te ontmoeten. Er waren mensen van Stumptown, Intelligentsia en Blue Bottle. De Verenigde Staten zijn de op één na grootste importeur van koffiebonen en zal vermoedelijk miljoen zakken gaan afnemen.


Topleveranciers zijn Brazilië ( ), Vietnam () en Colombia (). Kort samengevat… De wereldwijde koffiemarkt zal voor het eerst in drie jaren kampen met een tekort. De Rwanda komt via een koffie - importeur This Side Up. Zij hebben direct contact met diverse koffieboeren en steunen hen in het verbeteren van de kwaliteit van de koffiebonen.


Kijk op hun site om te zien hoe zij dit doen! Dan hebben we ook nog de Cameroon van Stielman. De Belgische koffie - importeur is vertrouwd met Burundese koffie en dus goed geplaatst om ter plaatse een uitgebreide check te doen. Na de lokale controles stuurt Efico een staal van de bonen naar onze koffiebranderij in Ghislenghien.


Koffie uit het Boyo district.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.