maandag 28 oktober 2019

Peer smoothie

Peer smoothie

We laten je zien hoe je deze heerlijke kaneel smoothie met peer en banaan kunt maken. Ben je op zoek naar fruit smoothie recepten? Kijk dan eens naar deze frisse banaan peer.


Deze peer kaneel smoothie is het ideale recept voor de herfst. De peer is dan echt in het seizoen, dus goed en goedkoop. Hoog tijd voor een extra portie vitamientjes in de vorm van een gezonde smoothie met peer , banaan en amandelmelk. Smoothies zijn ideaal voor als je allerlei . De smaak van verse groentjes kan heerlijk zijn. En dat bewijst deze groene smoothie met wortel en peer.


Even snel blenden voor een goede . De lente is begonnen en het zonnetje schijnt! Gezonde vitamientjes zijn altijd welkom! Voeg dan wat melk of yoghurt toe en mix verder totdat de smoothie de . Het is weer tijd voor een groene smoothie. Op dit moment is deze groene smoothie met peer mijn favoriet. Ik neem niet altijd de tijd om te ontbijten.


Peer smoothie

Heerlijke alcoholvrije smoothie met peer en kaneel. Het recept voor een heerlijke, gezonde, groene smoothie peer , banaan en gember. Lekker fris, zacht zoet en bomvol vitaminen. Een groene smoothie met spinazie, peer en banaan.


Super lekker en gezond als ontbijt! Rijkelijk gevulde smoothie ! Bewaar uw fruit in de vriezer. Altijd verse koude smoothies wanneer u er zin in heeft. Gratis voedzame en gezonde recepten met veel vitaminen.


Snel en gemakkelijk te bereiden. Niet veel tijd en toch je dag goed en gezond beginnen? Een ontbijt smoothie ofwel een voedzaam drinkontbijt biedt dan uitkomst! Bananensmoothie met peer , havermout en Griekse yoghurt. BevatGluten,Kan sporen van allergenen . Geef jezelf een powerboost met deze peer gember smoothie.


Deze veldsla komkommer peer kiwi smoothie is een hele lichte groene smoothie. Ideaal als je de avond ervoor flink getafeld hebt. Deze lekkere ontbijtsmoothie met appel, peer , banaan en kaneel is een heerlijke start van de dag.


Peer smoothie

Hier het makkelijke recept. Een lekkere en gezonde smoothie met o. Komkommer, ananas en peer gemengd met verse gember en een geheim ingrediënt (cannellini bonen) maken deze melkvrije, veganistische smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.