woensdag 13 november 2019

Kookworkshop woerden

Workshops in Woerden – Doe een kookworkshop bij de Workshop Factory. Wil je iets nieuws leren of iets leuks doen? Bekijk al onze workshops in Woerden en schrijf je in. Je kan je inschrijven voor een workshop als groep voor een bedrijfsuitje, (kinder)feestje of bijvoorbeeld een vrijgezellenavond. In een huiselijke en gezellige sfeer ga je tijdens de workshop Italiaans koken van Buon Appetito, dé Italiaanse kookstudio in Woerden , heerlijke maar verrassend eenvoudige gerechten bereiden die ook thuis te herhalen zijn zodat.


Die kan je nu óók in Woerden leren!

Maria Luigia is een rasechte Napoletaanse en Guido heeft jarenlang in Italië gewoond. En alles wat daarbij komt kijken. Graag geven wij deze passie en onze kennis door aan anderen. Dit doen wij in de vorm van workshops en . Op zoek naar een leerzame kookworkshop in Woerden ? WegmetdeBaas heeft vele kookworkshops in Woerden. In de lichte, sfeervolle ruimte op de begane grond van Gebroeders Grimmkade 5 Woerden organiseren moeder Sophia en dochter Roos creatieve workshops, kookworkshops , kinderkooklessen en aanschuif- of spelletjestafels.


De Tafel van Twaalf staat vooral voor gezelligheid. In de profesionele keuken in ons pand aan de Touwslagersweg in Woerden bieden wij diverse kookworkshops aan voor volwassenen en kinderen.

Marokkaanse keuken - Kookworkshop in Woerden. Kom deze mysterieuze en exotische keuken met zijn uitbundige gerechten en specerijen leren maken bij de Workshop Factory! Onze kok laat je alle geheimen zien en je leert de heerlijkste gerechten bereiden waaronder uiteraard couscous. VERGELIJK en BOEK nu direct deze workshop Italiaans koken - In deze Workshop Italiaans Koken, een kookworkshop voor een 3-gangen diner bij Buon Appetito in Woerden , maak je een menu klaar op basis van een drie gangendiner: soep of antipasto, primo (pasta) of secondo (vlees of vis) en dessert. FoodFun Culi Spel in Kasteel Woerden in Woerden biedt dat allemaal!


Waarbij niet zozeer gekookt wordt - dat doet de echte chef - maar wel gegarneer versierd en gekliederd. Geen kookles dus maar een feest van creativiteit, humor en . Tips en ideeën voor een culinaire kookworkshop in Woerden. Diverse keukens van Japans, Grieks, Italiaans, Surinaams tot Spaanse tapas. Alles over workshops in Woerden. Een leuke, originele, voordelige, creatieve workshop in Woerden vind je hier!


De kookworkshop zal drie keer op een zaterdagmiddag zijn . Workshop Italiaans Koken - Kookworkshop - 3-gangen diner - Woerden - Buon Appetito - In deze Workshop Italiaans Koken, een kookworkshop voor een 3- gangen diner bij Buon Appetito, maak je samen met de andere deelnemers een door onze kok zorgvuldig samengesteld menu klaar op basis van een drie- gangen . Dan kan je aansluiten bij de open inschrijving workshop op. Kookparty de leukste kookstudio aan huis in Woerden , bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeest, groepsuitje, kinderfeestje, familiedag, vriendenuitje boek nu! Serie van drie kookworkshops voor jongeren met autisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.