woensdag 13 november 2019

Kop en schotel engels

Kop en schotel engels

Voorbeeldzinnen met ` kop en schotel `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Het woord kop en schotel is bekend in onze database, echter hebben wij hiervoor nog geen vertaling van nederlands naar engels. Cross Translation: From, To, Via. Hieronder vind je de vertalingen van het woord kop-en-schotel in de meest populaire talen.


Klik op een van de vertalingen om vertalingen van dat woord te bekijken: . Mooi engels kopje van royal albert, en een frans kopje. Het zal perfect verpakt worden. Verzendkosten zijn voor de koper. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen.


Royal albert kop en schotelsroyal albert porselein is een dankbaar onderwerp van gesprek. Welk porselein kent zulke levendige en contrastrijke. En een wit dat zo zuiver is als zeeschuim? Het is even doorschijnend als een schelp.


Kop en schotel engels

Koop of Verkoop kop en schotel engels op Marktplaats. In mooie staat in voorraad: 6x, prijs is per kopje met schotel. Argolia verkoopt stijlvolle decoratie- en gebruiksartikelen voor uw huis. Variërend van servies, kristallen glazen tot kleine meubels.


Sfeervolle en mooie producten om nét wat extra elan te creëren. Mooie kop en schotel ,merk Foreign,met parelmoer bewerkt, Doe een bo Ophalen of opsturen tegen kostprijs, Kijk ook eens naar mijn andere zoekertjes. Aangeboden jaar geleden door Van der Spoel E. Queen Anne, Paragon, Royal Albert. Tweede helft 20ste eeuw, Engeland.


Engels porcelijn, china Punt gaaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.