maandag 18 november 2019

Opleiding coupeuse den haag

Je verdiepen in de technieken, de mogelijkheden, de patronen? Kies dan een van onze erkende opleidingen , en… ga zo ver als je zelf wilt. Positiekleding, of grotere maten.


Een opleiding tot coupeuse of costumière? Zin om zelf hoeden te leren maken?

Of iets bijzonders voor jezelf, zoals lingerie? Of je nu veel of weinig vrije tijd hebt, je kunt de naaicursus volgen die jij wilt. Onze opleidingen en naailessen zijn niet aan leeftijd gebonden. Wat biedt de school u aan? Een gedegen coupeuse opleiding , patroontekenen en het naaien van kleding.


Tot coupeuse zijn er 4 . De totale opleiding bestaat uit een onderbouw en een bovenbouw. De onderbouw begint met het leren patroontekenen en het maken van eenvoudige kledingstukken.

De moeilijkheidsgraad neemt steeds toe en de laatste module van de onderbouw is coupeuse. In de bovenbouw wordt de moeilijkheidsgraad van de . Ensaid modevakschool Rotterdam verzorgt de opleidingen aan de hand van het Ensaid systeem. Je leert borduren, maar ook hoeden maken zit in het programma. Je kunt keer per jaar examen doen en naar een coupeuse.


Bij “Dressed to be” leer je kleding maken naar je eigen maten en stijl. Dit betreft een particuliere modevakschool, die opleidingen verzorgt in alle facetten in zowel dames- als herenmode. Opleidingen en cursussen. Het is gedurende vier jaar ee. Deze cursus wordt verzorgt in Rotterdam en Den Haag Je krijgt dan per week dagen les van 10.


Ensaid Den Haag Ensaid-modevakschool-rotterdam. Je start met modinette opleiding patroontekenen en opdrachten naaien. Meer van Ensaid-modevakschool-rotterdam. Zowel kleding maken alsmede patroontekenen. Met deze opleiding kan je voor jezelf maar ook voor klanten.


Reserveren Er zijn nog vrije plaatsen. Cursisten van de modevakopleiding vertellen over hun ervaringen met de verschillende cursussen en opleidingen.

Locatie Louwesweg Amsterdam. Marcelia Maria Antoinette. Inlichtingen: Weerd L J. Het originele kleermakersvak op een moderne manier leren? Of gewoon eerst eens omgaan met een naaimachine? Dat kan bij Yolanda Fashion.


Of wil je zelf leren tekenen middels een patroontekenopleiding zoals costumière, coupeuse of lingerie? Ik heb van alles gedaan. De creativiteitsprijs van mijn jaar op de Engelse (drie jarige) opleiding die ik heb gevolgd. Zakelijk heb ik onder andere in . Bekend met industriële machines als strijkmachine, lock machine, stud machine, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.