maandag 18 november 2019

Smoothie bosbessen spinazie

Smoothie bosbessen spinazie

Er is maar weinig voedsel dat meer anti-oxidanten bevat dan blauwe bessen. Zin in een romige smoothie met alle voedingstoffen die je nodig hebt? Deze smoothie bosbessen spinazie is een echte klassieker en zo makkelijk!


Smoothie bosbessen spinazie

Maar als je begint met het drinken van smoothies wordt het afvallen ineens veel gemakkelijker! In dit artikel staat het recept van de smoothie met blauwe bessen, spinazie en avocado, erg lekker! Een soortgelijke smoothie heb ik ooit gemaakt terwijl ik met de Healthyjeltje smoothiebar stond bij de presentatie van de nieuwe Audi A waar natuurlijk een hoop . Hier vind je een recept voor voedselzandloper power ontbijt: smoothie met blauwe bessen, spinazie , peer, sinaasappel en chiazaa en uitleg over de ingrediënten. Doe allereerst het water met de spinazie in de blender en mix fijn. Last van een droge huid?


Smoothie met amandelmelk, spinazie en bosbessen Deel twee van de amandelmelksmoothie: deze smoothie met amandelmelk, spinazie en bosbessen ziet er op zijn zachtst gezegd vreemd uit, maar hij is superlekker! We hebben in deel kunnen lezen waar amandelmelk allemaal. Voeg de spinazie , avocado en blauwe bessen toe aan de melk. Mix alles door elkaar tot een egale smoothie. Tip: Blauwe bessen kun je ook ingevroren kopen, dit geeft een meer milkshake effect!


Smoothie bosbessen spinazie

Spinazie smoothie maken? Bekijk deze overheerlijke recepten (x10). Probeer ze zelf en ontdek hoe lekker EN gezond deze spinazie smoothies zijn. Ja, je ziet het goed: spinazie in je blender! Waaruit bestaat jouw favo smoothie ? Men neme (voor personen): – handen verse bladspinazie.


Een flinke handvol verse spinazie. De groene smoothie spinazie met banaan en aardbeien. Halve beker sinaasappelsap. Klein handjevol met aardbeien. Bereidingswijze: Spoel allereerst de verse spinazie schoon onder de . Een smoothie bowl is eigenlijk gewoon een kommetje vol lekkers.


En dat kan je zo lekker maken als je zelf wilt, maar. Avocado-banaan- bosbessen bowl . Kiwi bosbessen smoothie. Geklutst ei met basilicum, spinazie en geitenkaas. Als je de schil mee blend in een smoothie dan valt het helemaal mee, want je proeft het nauwelijks! Een makkelijke manier om voedselverspilling tegen te gaan.


De kiwi is heerlijk in combinatie met de bosbessen. Groene smoothies geven je door de vele mineralen die bladgroentes bevatten veel energie, vitaliteit. Het was al lang geleden dat ik nog eens een smoothie recept deelde. Dit keer is het een bosbes -bloemkool smoothie. Ja, door bloemkool te gebruiken, verminder je de hoeveelheid suiker.


Smoothie bosbessen spinazie

Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.