vrijdag 15 november 2019

Sistema to go lunchbox

Sistema To Go Lunch box - Roze - 1. Handige containers in allerlei maten en kleuren, met makkelijke vergrendelclips en nog eens stapelbaar ook. In deze roze vershouddoos Lunch Cube blijven je boterham met v. De ingrediënten blijven mooi apart zitten in het onderste deel, bovenin kan bv. In deze blauwe Lunchbox blijft je boterham met chocopasta of h. Eenvoudige lunchbox voor het meenemen van voorgesmeerde boterhammen.

Er is ruimte voor belegde plakken. De box is voorzien van een afdichting waardoor de inhoud niet uitdroogt en langer vers blijft, Het deksel wordt bevestigd door middel van handige clips. Dor de geringe afmetingen . Het grote gedeelten kan je vullen met broodjes of boterhammen.


In de twee andere vakjes, fruit, nootjes of komkommer. Ook zit er een apart bakje bij met schroefdop waar je kwark of yoghurt in . De saladbox bestaat uit delen. In deze limoen groene lunchbox met een inhoud van 4milliliter blijft je lunch lekker vers.


Ideaal dus om een volledige maaltijd in mee te nemen of om mee te geven aan je kinderen.

Door de handige opdeling kan je jouw lunch proper meenemen naar je werk of school. Bewaar snacks, boterhamen of fruit proper gescheiden. Extra afsluitbaar potje voor yoghurt.


Zoeken: sistema to go lunchbox met compartimenten asskleuren. Ontdek deze Gedekte tafel in onze webshop. Dit merk heeft verschillende soorten to go boxjes (voor je lunch maar bijvoorbeeld ook voor je yoghurt en soep) in verschillende kleuren. En de prijs is ook goed te doen: de boxjes . Deze lunchbox bevat twee compartimenten.


De praktische vergrendelingsclips en de rubberen afsluiting zorgen ervoor dat alles mooi vers blijft. Microgolf-en vaatwasbestendig. Assortiment van vier kleuren.


Bewust Puur is een webwinkel met een voorliefde voor producten die zijn gemaakt met zorg voor het lichaam, de wereld én de medemens. Check out sistema to go lunch box bento box at countdown.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.