woensdag 20 november 2019

Smoothie amandelmelk havermout

We hebben een smoothie van amandelmelk met banaan gemaakt. Amandelmelk heeft een zoete, nootachtige smaak en is super voedzaam. Een goed begin van de dag! Omdat ik zoveel mogelijk zuivelvrij eet maak ik deze smoothie met amandelmelk.


Als je wilt kan je natuurlijk ook gewone melk gebruiken.

Ontbijtsmoothie met banaan en havermout. Doe de amandelmelk , havermout , de bramen, de banaan en de sinaasappel in de blender en maak en blend het geheel tot een verrukkelijke ontbijtsmoothie. Recept havermout smoothie : persoon.


Ik vind amandelmelk erg lekker, maar ook erg duur, dus gebruik ik meestal rauwe melk of geitenmelk. Kokosmelk werkt ook goed en je . Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Doe alle bovenstaande ingrediënten in de blender en .

Warm ontbijt: havermout met amandelmelk , banaan en walnoten. Met koud weer is een warm ontbijt heerlijk. Dit recept is detox proof, past in een detox kuur! Doe het zomerfruit, de amandeldrink, amandelen en havermout in de kom van een blender of keukenmachine en maal min. Pers de sinaasappel uit boven de kom en breng op smaak met honing.


Frisse Spinaziesmoothie. Voor het geval dat je het helemaal gemist hebt: havermout is hip. Voor bij je ontbijt, verwerkt in koekjes, zelfs in smoothies. Probeer ook eens hazelnoot- of amandelmelk voor je havermoutpap : een lekker plantaardig alternatief voor dierlijke zuivel.


Boodschappenlijstje voor persoon: √ kleine mango √ gram havermout √ 2ml (ongezoete) amandelmelk √ (gedroogde) dadels √ kaneel naar smaak √ eventueel chiazaadjes. Mango Havermout Smoothie How To . Extra: blender, of hoge kan en een staafmixer. Bereidingstijd: minuten. Dit heb je nodig voor twee personen.


Groene kokos smoothie (kokoswater, spinazie, ananas en kokos).

Havermout banaan smoothie ( amandelmelk , havermout , banaan en pindakaas). Bekijk 1amandelmelk recepten of andere recepten van de beste food bloggers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.