woensdag 4 december 2019

Pepermolen iens

Pepermolen iens

Chef-kok Isha Willemse geeft je een eigentijdse kijk op de klassiek Franse keuken. Hij verrast je met pure ambacht en bereidt alles in eigen keuken, van brood tot friandises. De borden zien er stuk voor stuk uit als kunstwerkjes. Gewaardeerd met een 5. Laat u verrassen door de puur ambachtelijke, klassieke franse keuken onder leiding van Isha Willemse. We werken graag met seizoens- en streekproducten.


Pepermolen iens

Mede daarom vernieuwen wij onze kaart regelmatig. Zo eet u vers, lekker en verrassend. De Pepermolen is het nette én gezellige restaurant voor u als gezin, groep en bedrijf. We bieden u daarnaast een gezellige, kleine bar en een keurige rookruimte.


Voor slechts €1per persoon op een doordeweekse dag, en €2op vrijdag en zaterdag! Uw 3-gangenmenu al helemaal in gedachten . Via iens hier gegeten en alles was top verzorg eten voortreffelijk incl bediening! Het dessert overtrof alle verwachtingen, dit krijgt een dikke 10. Beoordeling door Robert . In de keuken wordt klassiek Frans gecheft.


Klassiek, maar wel met een identiteit van de chef, met producten uit de streek en oog voor het seizoen. Voor een onvergetelijke avond dineren, kunt u terecht in ons. In de open keuken wordt nog authentiek gekookt.


Alle gerechten hier komen uit de pan. Uiteraard wordt er alleen gewerkt met verse producten. Bezoek IENS voor nog meer restaurantkeuze. Grootste restaurantaanbod van Nederland.


Pepermolen iens

Gedetailleerde restaurantinformatie. Gemakkelijk te reserveren voor groepen. De complete restaurantgids! So, so impressed with the service. Spending time to discuss the wines was especially nice as we chose the wine pairing with the meal.


Courses were creative, and each . Nieuwe Trend: InBetweens. Restaurant de Pepermolen Landsmeer. Met een inrichting in Engelse librarystijl straalt dit restaurant een warme . De Herbergh van Badhoevedorp is ooit begonnen als een klein café op een kruispunt van oude polderwegen. Dat het inmiddels is uitgegroeid tot een stijlvolle uitspanning heeft het deels te danken aan de perfecte ligging aan de rand van Amsterdam.


Pepermolen iens

Daarbij verstaan ze ook nog eens de kunst om het . Doctor van Noortstraat 122HC Leidschendam. Heerlijk gegeten ondanks dat we om vijf uur al aanschoven. Goed wijnadvies bij de rundersteak. Minpuntje: het ontbreken van de pepermolen met verse peper.


Nu aangewezen op de het tafelpotje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.