dinsdag 31 december 2019

Smoothie komkommer munt

Smoothie komkommer munt

Warme dagen vragen om verkoelende drankjes. Hier een lekker recept met komkommer , citroen en munt. Een groene smoothie miste nog in mijn recepten index en dat terwijl ik ze regelmatig maak.


Smoothie komkommer munt

Zo lekker, simpel én je wordt er ook lekker vol van en kan je er weer een paar uur tegenaan. Ideaal voor als je een drukke dag hebt of nog lang onderweg bent. De komkommer en munt is echt een heerlijke . Deze komkommer munt drink is hét zomer drankje! Het hydrateert, verkoeld en is ook nog eens ontzettend lekker. Meng de stukken komkommer met de appel, munt , gembersiroop en limoensap in eenblender.


Mix tot de smoothie een romige,fijne structuur heeft. Appels bevatten veel vitamine C, vezels, verlagen het cholesterolgehalte en helpen de lever te ontgiften. De frisse appel in combinatie met spinazie, komkommer en munt maken dit een heerlijke smoothie boordevol vitaminen en mineralen. Vooral met een ijsklontje erbij vergeet je dat je groente en fruit aan het eten bent.


Doe de stukken komkommer in de blender of beker van de staafmixer. Trek de blaadjes van de takjes munt los. Houd er apart voor de garnering. Voeg de rest van de muntblaadjes , yoghurt en honing aan de stukken komkommer toe. Draai met de blender of staafmixer tot de smoothie heel glad en een beetje schuimig is.


Deze smoothie is heerlijk licht en super gezond! Als je langzaam wilt beginnen met groente in je smoothie te verwerken, dan kun je dat naar mijn mening het beste met komkommer doen. En aangezien komkommer voor . Bereidingstip Heb je liever een vollere smaak, voeg dan yoghurt of melk toe in plaats van water. Doe de gespoelde spinazie met de stukjes banaan, appel , munt en komkommer in een blender.


Smoothie komkommer munt

Meng komkommer , appel, munt , gembersiroop en limoensap in een blender. Verdeel ijs over glazen schenkt de smoothie erop. Een fris slowjuicesapje voor een energie boost. Door de munt worden de speekselklieren geactiveer die spijsverteringsenzymen afgeven.


Halve komkommer groene appel. Was de groenten, snijd de . Ik ben grote fan van een groene smoothie in de ochtend. Maar elke dag een smoothie met spinazie, wordt na een tijd ook saai.


Smoothie komkommer munt

Een strakke, platte buik willen we graag allemaal ! Komkommer in een smoothie ? Met enkele simpele tips heb je echter snel . Smoothie : Avocadeau met munt en komkommer. Ik ben in de ban van groene sapjes en smoothies. Heerlijk, super makkelijk om te maken en veel gezonder dan frisdrank.


Deze heerlijke frisse smoothie met avocado is rijk aan vitamine B, C, E en K. Deze healthy smoothie verrijkt het bloe is rijk . Haal de blaadjes van de takjes munt. Doe de komkommer en het limoensap in een blender of smalle hoge kom en pureer tot een glad mengsel. Voeg de appel, muntblaadjes en appelsap toe en pureer alles in de blender of met de staafmixer tot een gladde smoothie. Schenk de smoothie in een glas en steek er een rietje in . Heerlijk frisse shake, omdat je tijdens de slanke lijn ook mag genieten van een lekkere smoothie ! Groene smoothie met geperste limoen, komkommer , bleekselderij, appel en honing. Samen met munt en karnemelk gemixt tot een glad mengsel.


Zacht door de avocado, maar verkoelend door de meloen, komkommer en munt. Laat die warme, lome middagen maar komen. Giet er 3milliliter ijskoud water bij en voor een extra frisse kick wat blaadjes verse munt of basilicum.


Gebruik de smoothiestand op je blender of begin op de laagste stan ga steeds een stapje hoger en aan het eind weer wat lager.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.