maandag 2 december 2019

Wat kun je niet invriezen

Wat kun je niet invriezen ? Hele (gekookte) aardappelen niet, (maar puree en voorgebakken frites wel). Dit hier is wat je niet moet invriezen. Hier lees je er wat je er beter niet (of juist wel) kunt bewaren. Mocht je dus die zak chips niet leeg krijgen, of een pakje boter teveel hebben gekocht, dan kun je die dus gewoon in de vriezer kiepen.


Sommige groenten kan je invriezen , maar andere zullen de koude niet overleven.

Deze worden zacht en zoet van . Groenten en fruit met een hoog watergehalte worden een . Veel mensen weten niet dat bepaalde voedselsoorten helemaal niet hoeven worden weggegooi maar. Welke producten kun je invriezen ? En hoe lang is het dan houdbaar in de vriezer? Dit artikel beantwoord al je vragen over invriezen.


En wist je dat je sommige dingen eigenlijk niet eens mag invriezen ? Vlees is een product wat je goed in kan vriezen, maar let op: soms is vlees dat als vers wordt. Soep kun je het allerhandigst invriezen in stevige, rechte, dikke glazen .

Op de onderstaande link staat wat info over invriezen van groente. Ik denk niet dat je appels en peren zo kan invriezen , dan zou je er eerst. Maar wat kan je invriezen ? Rauwe aardappels bijvoorbeeld.


Die kun je niet invriezen , die worden zacht en zoet. Voedsel invriezen en ontdooien is niet altijd een koud kunstje. Gebakken en gebraden vlees kun je maximaal maanden bewaren.


Wat is het effect van invriezen op houdbaarhei smaak en vitamines. Met wat handige trucs is er namelijk weinig dat je niet in de vriezer kwijt kunt. Veel zuivelproducten kun je prima invriezen.


In theorie zou het zo moeten zijn dat wat je invriest oneindig houdbaar is. Wat wel met gerust hart kan: een rauw kippetje uit de diepvries. Hij zou een tweede maal invriezen niet aanbevelen, maar het hóéft niet gevaarlijk te zijn.


Tips voor het invriezen van maaltijden. Wat onsmakelijk de diepvriezer in gaat, wordt niet smakelijker na ontdooien. Het is zelfs slim om een nieuw brood in te vriezen als je niet zo vaak brood eet.


Invriezen is de uitkomst. Vlees, vis, groenten: wat kun je wel en wat niet invriezen ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.