donderdag 16 januari 2020

Picardie glazen

De typische vorm maakt het glas universeel en praktisch doordat het goed in de hand ligt en stapelbaar is. Zowel in de Franse horeca als huishoudens wordt het veel gebruikt. Picardie glas in diverse formaten. Dit product wordt uitsluitend in een veelvoud van gelever de getoonde prijs is per stuk.


Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks.

Zo ook deze longdrinkglazen. De glazen hebben een prachtig stijlvol design en zijn erg multifunctioneel. Deze longdrinks kun je gebruiken voor. Deze tumblers kun je gebruiken voor het serve.


Duralex glas picardie 25cl ds a 6st. Gebruik deze glazen bijvoorbeeld voor het schenken van diverse cocktails, sappen of warme dranken. Daarnaast zijn tegen tumblerglazen.

Kies de mooiste glazen met verschillende stijlen en motieven uit onze ruime collectie glaswerk. Het originele Franse picardie glas. Dit glas is gehard wat wil zeggen dat het zowel geschikt is voor het serveren van koude als warme dranken en minder gevoelig is voor breuk. Op zoek naar wijnglazen, kleine karafjes of waterglazen? De mooiste glazen en karaffen koop je bij Xenos.


Bekijk ons assortiment op Xenos. Ben je op zoek naar een complete glazenset? Wist u dat Langerak de Jong een uitgebreid assortiment glaswerk heeft? Heeft u specifieke wensen? Geschikt voor koude dranken.


Productbeschrijving Productbeschrijving. Extreem robuust van getemperd glas – en prettig voordelig. Koop of Verkoop picardie op Marktplaats.


Ze maken niet alleen glazen maar ook kommetjes, borden, karaffen en zelf tafels, van glas uiteraard. Retourneren Bij normaal gebruik brengen wij geen schoonmaakkosten in rekening.

U kunt kosteloos lekbakken uitvragen om de glazen omgekeerd te retourneren. Deze glazen staan bekend om hun superieure kwaliteit, uiterlijk en leverbaarheid. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. De glazen zijn zeer geschikt voor veelvuldig gebruik in uw professionele omgeving. Het glas ligt gemakkelijk in de hand en is eenvoudig stapelbaar.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont picardie folder aanbiedingen op trefwoord. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.