woensdag 15 januari 2020

Smoothie sojamelk bosbessen

Smoothie sojamelk bosbessen

Dit is een heerlijke puur plantaardige fruit smoothie van sojamelk. BLAUWE BESSEN-BANAAN SMOOTHIE CYNTHIA HOUBEN. In de winter is het voor jou te koud om te gaan sporten en dat is helemaal begrijpelijk! Inmiddels is het resultaat van de combinatie van weinig sporten en de winterse lekkernijen zichtbaar geworden, maar maak je geen zorgen!


Met deze verrukkelijke bosbessen smoothies recepten ben je zo weer een . Recept smoothie met blauwe bessen en banaan. Optioneel: el havermout. Snijd de banaan in stukjes en doe deze in een maatbeker.


Voeg de blauwe bessen toe en vul aan met melk tot 4ml. Banaan- bosbes -peer smoothie. Oh wat ben ik fan van smoothies ! Altijd probeer ik wel nieuwe combinaties te verzinnen om tot een nieuwe smaak explosie te komen.


De banaan- bosbes -peer combinatie is rijk aan antioxidanten, romig en fris tegelijk! Sojamelk is een ideale vervanger voor melk als je lijdt aan koemelkallergie of lactose-intolerantie. Ook als je wel “ gewone” melk mag drinken, kan sojamelk een aangename afwisseling zijn.


Hierbij de ingrediënten voor een sojamelk - smoothie met appel en banaan . Daarom let ik erop dat ik . Deze Romaine sla blauwe bessen soja yoghurt smoothie is ideaal als je niet van groenten houdt. Je proeft het nauwelijks, maar hij bevat toch ons groente. Toch staat het internet vol “feiten” over sojamelk. In de voedseldiscussie geven mensen zich niet makkelijk gewonnen. Voeding is een levensstijl . Groene thee zit vol antioxidanten: perfect voor een gezonde smoothie , want het geeft je immuunsysteem een enorme boost!


Smoothie sojamelk bosbessen

Maak thee (ml), laat het theezakje minuten in het glas en voeg eetlepels Acacia honing toe. Pak 1ml vanille sojamelk en voeg daarbij 1gram (bevroren) bosbessen en . Voeg de kiwi, bosbessen , het citroensap, kaneel en lijnzaadjes of chia zaadjes toe. Laat de blender op de hoogste stand tot minuten blenden, totdat de smoothie mooi egaal is.


Dek er eentje af met aluminiumfolie en zet in de koelkast. Een heerlijke smoothie voor bij het ontbijt. In plaats van sinaasappelsap kun je een ander vruchtensap nemen, of zelfs sojamelk. Schil de perziken en snij de bananen in stukken. Pureer het fruit in een blender of in een hoge kom met staafmixer.


Smoothie sojamelk bosbessen

Voeg als laatst de sojamelk eraan toe. Verdeel over glazen en enjoy! Snij de bananen in stukken. Griekse yoghurt, sojamelk of karnemelk mag ook). Hoe moet je de smoothie spinazie bereiden?


Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. Bijna alles kan in de blender recepten van smoothies in overvloed. Van aardbeiensmoothie tot groene smoothie. Lekkere smoothie recepten category Lekkere blauwe bessen smoothie recepten.


Smoothie sojamelk bosbessen

Lees hier wat spirulina voor je lichaam doet. Gebruik verse bosbessen en granola als topping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.