maandag 6 januari 2020

Reparatie audio apparatuur

Kenwood MSDHome Audio System (werkt niet meer). Voor reparatie of wisselstukken. Verzendingskosten voor koper.


In deze periode is er veel kennis, ervaring en een onderdelen voorraad opgebouw waardoor bijna alle merken ter reparatie kunnen worden aangeboden. Uw oude versterker, repareren of vervangen?

Hifi apparaten gaan vaak erg lang mee. Veel onderdelen gaan met gemak tot jaar mee, je kunt dan gerust van oldtimers spreken. Maar aan alles komt een ein dus ook het leven van . Wij repareren en restaureren vintage en high-end audio apparatuur.


U kunt bij ons alle (ook als u het niet bij ons heeft gekocht) audio -visuele- apparatuur ter reparatie aanbieden. Allereerst wordt er gekeken naar de haalbaarheid van een eventuele reparatie. Vintage audio apparatuur betekent mooi gebouwde kwaliteitsapparaten met een prachtig design en bovenal een subliem geluid. We repareren audio en dvd tot 75 .

Problemen met uw audio apparatuur ? Veel geld uitgeven aan de klasse apparatuur of weinig voor de nieuwe die deze week (weer) in de aanbieding bij de plaatselijke audiozaak is? De meest exotische apparaten met de meest vreemde gebreken. Hij weet er altijd raad mee.


Zo repareren en onderhouden we bijvoorbeel als enige gecertificeerde dealer in Nederlan . Reparatie audio apparatuur. Elektronica reparatie voor consumenten en bedrijven. Zoekt u iemand voor de reparatie van uw platenspeler? Jan Schouten Audioreparatie in Heiloo voor de reparatie van geluidsapparatuur.


Geholpen door meer dan jaar ervaring kunnen wij u welbeslagen ten ijs helpen bij problemen aan uw tv, audio , huishoudelijke apparatuur en . Wil je een wireless speaker of TV (kleiner dan 40) laten repareren ? Ontdek de Samsung reparatieservice. Radio van Dijk is uw hulp bij defecte apparaten. Snel en vakkundig kunnen wij uw apparatuur repareren.


U kunt uw apparatuur brengen in Drachten tijdens openingstijden of op afspraak in Elsloo ( FR). Halen en brengen is ook mogelijk, mail of bel voor de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.