woensdag 8 januari 2020

Wesco single boy

Wesco Single Boy Pedaalemmer - l - Rood. Deze mooie pedaalemmer is van Wesco! De naam van deze schoonheid is Single Boy en heeft het unieke Wesco design.


Wesco single boy

Deze pedaalemmer is perfect voor de badkamer, toilet of werkkamer. Aan de onderkant is een kunststof bodemrand aangebracht om krassen op de. Deze ronde vormen maakt de Single Boy bijzonder plaatsbesparend.


De deksel word geopend door een stabiel pedaalmechanisme en sluit nagenoeg geruisloos dankzij de ingebouwde demper. Hij heeft een inhoud van liter. Zijn handige formaat maakt hem geschikt voor de kinderkamer, badkamer, het toilet en ook voor kleine huishoudens is dit een handig formaat.


Wesco single boy

Hij is te bedienen via een pedaalmechanisme waardoor hij ook . De afvalbak is hip, modern en past in meerdere interieurs. Met de rubberen ring aan de onderkant . Deze rechthoekige afvalbak heeft mooie afgeronde hoeken, waardoor hij een elegante uitstraling heeft. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Conserve space yet hide trash from view with the Single Boy Waste Can. The touch-free lid opens swiftly and easily with a pedal, for mess-free trash disposal. A sturdy plastic ring encases the base of the Single Boy bin to keep it firmly in place and to protect the. Single Boy Wit, liter gemaakt van Staal van het merk Wesco : Bestel bij de leukste online kookwinkel DisenThat.


It reflects the round shapes of the Grandy while being specially space saving. The lid is opened by a sturdy pedal mechanism mechanism with integrated damper. Material: high-quality powdercoated sheet-steel . Deze Wesco afvalverzamelaar heeft dezelfde afgeronde vormen als de Grandy broodtrommel. De Single Boy heeft een inhoud van liter en is voorzien van een demper.


Voor 17:bestel morgen in huis! Additional InformationHeight: 415mm . The Single Boy is the waste bin counterpart of the Grandy Bread Bin. De pedaalemmer is perfect voor in de badkamer of toilet en is door de vrolijke kleuren een echte blikvanger in de ruimte.


Wesco single boy

De kunststof bodemrand voorkomt krassen op de vloer. Duitse degelijkheid met de retro look voor in uw keuken. Alle artikelen zijn in trendy kleuren te verkrijgen. Brabantia_touchbin-40lt. The shape echoes that of the Grandy bread bin so .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.