woensdag 8 januari 2020

Smoothie framboos kiwi

Door onze koude augustus ligt het griepje en de verkoudheid al snel weer op de loer. Om me heen hoor ik ontzettend veel mensen die ziek zijn en daarom zorg ik er ook voor dat ik in ieder geval genoeg vitamine C binnenkrijg. Van alle groenten en fruit bevat de gele kiwi , na de paprika, de meeste . Bij een zomers zonnetje hoort een lekker zomers drankje! Wat dacht je van een gezond drankje, zoals een smoothie ? Je kunt ook zelf fruitsmoothies maken. Deze lekkere kiwi smoothie recepten helpen je op weg met het maken van dat heerlijke drankje!


Smoothie is makkelijk om zelf te maken. Maak frambozen smoothie met een kiwi deksel! In deze kleine stukjes fruit ( Kiwi ) zit er meer dan de dagelijks behoefde vitaminen.


Schil de kiwi's en snij deze en de andere vruchten in stukjes. Het is uiteraard mogelijk om . Pluk de blaadjes van de takjes munt en doe samen met de kiwistukjes , de blauwe bessen, de frambozen en de yoghurt in een hoge kom. Pureer het fruit en yoghurt tot een gladde smoothie en serveer direct. Beter kun je jouw dag niet starten dan met deze vitaminesmoothie. Vanwege de smaak, maar zeker ook vanwege het fruit dat erin zit.


Smoothie framboos kiwi

Zo bevat grapefruit anderhalf keer de aanbevolen dagelijkse. Deze drankjes worde dan ook steeds populairder. En het mooie is dat je de smoothies ook heel.


Deze ijskoude frambozen smoothie is lekker als dessert of tussendoortje. De bevroren frambozen maken deze milkshake kou en de banaan die er stiekem in gaat geeft deze fruit smoothie wat extra zoets. Dit smoothie recept met frambozen zet je met behulp van een blender in een mum van tijd op tafel. En deze vult behoorlijk waardoor je daarna nog een poos vooruit komt zonder dat je trek krijgt.


Smoothie framboos kiwi

Goed om de dag mee te beginnen. Zin in een verfrissend drankje op een mooie zomerse dag? Maak dan deze frambozen -citroen smoothie ! Snel te maken zodat je snel kunt genieten. Heerlijk smoothie recept voor bij het ontbijt, lunch of als gezond tussendoortje. Deze ontbijtsmoothie met banaan, frambozen en sinaasappel smaakt niet alleen verrukkelijk, hij is ook nog eens supergezond!


Gebruik verse of diepgevroren bessen, afhankelijk van het seizoen. Makkelijk om te maken, lekker om met de kinderen te doen en best wel gezond. Een goed begin van de dag. Wat een boost van vitamines! En erg lekker natuurlijk, ook belangrijk.


Smoothie framboos kiwi

Door de sojamelk is het een smoothie die behoorlijk vult, dus je kunt hem prima drinken als ontbijt. Vind je het toch niet vullend genoeg, neem er dan bijvoorbeeld .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.