dinsdag 25 februari 2020

Prikbord maken kurk

Wij maken kurk prikborden op maat bij ons in de werkplaats. Prikbord op maat: Wij kunnen een prikbord maken in de door u gewenste afmetingen. De maximale afmeting is 2x 1cm.


Wenst u een offerte voor een breder of langer prikbord , dan graag even contact via ons contactformulier. Wil je azelf een prikbord maken van kurk ? Dan zijn deze prikbord kurk rollen ideaal.

Met een lengte tot wel 10m kun je mega lange prikborden maken. Hoe mooi is het om een enorm prikbord achter je bureau te maken of als inspiratie wand in je werkkamer. Ik heb gekozen voor mm dik kurk , ook met het oog op de punaises die ik wil gaan gebruiken.


Omdat de muren natuurlijk allemaal net nieuw gestuukt zijn wilde ik liever niet de kans lopen dat de muur . Gun jezelf wat gemoedsrust en ga voor een wand in kurk. Er zijn verschillende kurkdiktes beschikbaar die zich net als behang gemakkelijk aan je muur laten bevestigen. Welk type kurkwand je ook kiest, de kleintjes mogen er naar hartenlust in prikken, zonder dat je zorgen hoeft te maken over schade. Onze ervaring met een diy kurkwand maken mbv Kurk24.


Van een kurk op rol maakten wij onze eigen prikbordwand van kurk in de woonkamer.

De leukste en simpelste manier voor het maken van een prikbord is met een stuk zacht board en een lapje stof. Wikkel het stofje om een plaat kurk of MDF en tack hem aan de achterkant vast. Met een rol kurk kan je in een handomdraai een stijlvol prikbord zelf maken.


Vergeet het rechthoekige en vrijwel heel saaie prikbord. Robert van DaWanda legt uit hoe je een leuk prikbord maakt in de vorm van een bergachtig landschap met besneeuwde toppen. Kurk op rol om zelf je prikbord of prikwand mee te maken. De kurk op rol bestaat uit gemalen en geperste kurkdeeltjes. Deze prikbord kurk dient volledig gelijmd te worden op een gladde en vetvrije ondergrond met een ku.


Nieuwste trend: prikbord kurk ! Je ziet het steeds vaker in horeca en winkels, nu ook prikbord kurk bij Atelier Kamer26. Een stoere maar simpel prikbord in huis. Je kunt een hele prikbord kurkwand maken of alleen strook van . In onze webshop vindt u kant en klare prikborden en wij maken ook prikborden op maat.


Ook gekleurde prikborden in vele kleuren met of zonder lijst. Ik wil zelf graag een groot prikbord maken om de tekeningen en knutselwerkjes van de kinderen op te hangen. Deze kurk bestaat uit fijngemalen en geperste kurkkorrels en is verkrijgbaar in meer dan verschillende afmetingen en diktes. Er bestaan verschillende kwaliteiten, de isolatiekwaliteit en de.


Dacht dan ook dat een prikbord van wand van kurk op rol het beste zou zijn.

Online kocht ik kurk op een rol om hier een prikbord van te maken van bijna meter hoog en meter breed. Je kan het kurk op de wand lijmen of met spijkers en schroeven bevestigen. Het kurk is wel een zwaar materiaal dus een . Ben jij ook zo iemand die oude kurken altijd bewaard?


Wij zochten een aantal leuke doe-het-zelf ideeën op die je met kurken kon maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.