dinsdag 25 februari 2020

Riviera maison lantaarn

Riviera maison lantaarn

Lantaarns brengen een fijne sfeer in huis! Vind riviera maison lantaarn op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bekijk en vergelijk Riviera Maison lantaarns van alle grote Nederlandse woonwebwinkels op HomeDeco.


Riviera maison lantaarn

Rivièra Maison biedt een ruim aanbod aan kaarsen, kandelaars, votives, windlichten, lantaarns. Met dit natuurlijke materiaal kun je namelijk alle kanten op, zo blijkt maar weer uit de Cerritos Beach van Rivièra Maison. Het vlechtwerk vormt een sfeervolle lantaarn , die perfect in jouw landelijke of Urban Jungle interieur past. Deel dit mooie product: Alles op een rijtje. De Pinnacles Lantern is gemaakt van mangohout en staat erg gezellig in je woonkamer, hij verspreidt namelijk prachtig sfeerlicht.


Ook verkrijgbaar in een grotere variant, leuk om samen te combineren! Afmetingen (LxBxH): 25x2 5xcm. Creëer een warme, knusse sfeer door de lantaarn te combineren met meerdere lantaarns in verschillende formaten.


Hul je interieur in knus sfeerlicht met deze Woodhaven lantaarn van Rivièra Maison. De lantaarn heeft een stij. De bovenkant van de lantaarn is afgewerkt in met hout met daarop een ijzeren top en een bru. Deze lantaarn Catania is van het merk Riviera Maison.


De vierkante ijzeren rand geeft de lantaarn een moderne en rustige uitstraling, waaroor de lantaarn in elk interieur past. De Cerritos Beach lantaarn geeft mooi licht door zijn gevlochten riet. Hierdoor krijg je sfeervol licht tijdens de zomeravonden.


Riviera maison lantaarn

Levertijd: Direct leverbaar. Ben je geïnteresseerd in dit product en heb je nog vragen? Baby Jungle heeft nog een paar van deze prachtige lantaarns op voorraa bestel snel online en kijk naar het assortiment van Riviera Maison in de webshop. De verpakking is geopend geweest.


Verlicht je huis en tuin met deze robuuste lantaarn van Rivièra Maison. In winkelwagen plaatsen. Dit product staat ook in onze woonwinkel! VoorraadSpecificatiesProductbeschrijvingBundel aanbiedingenReviews.


Wooninspiratie vind je bij Riviera Maison met producten in een eigentijdse en rustieke stijl voor het omtoveren van je interieur tot een exclusief geheel. De Riviera Maison lantaarn Woodhaven Zilv. Mooi wonen begint bij Biano. Alles voor je huis verzameld onder één dak. Landelijk lantaarn van Rivièra Maison.


Leuk op te vullen met kaarsen of herfst decoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.