maandag 10 februari 2020

Riviera maison hurricane

Riviera maison hurricane

Een dubbelwandig windlicht. De tussenruimte is handig om te variëren met de decoratie. Zomers met schelpen en zan tijdens een High Tea met kleine bonbonnetjes of met water en echte drijfbloemen. Small size versie van de succesvolle double hurricane.


Riviera maison hurricane

Wat is een kaars zonder mooie kandelaar of windlicht? Ook te gebruiken als bloemenvaas. Deze hurricane was 695€ hij is niet gebruikt. Nieuw Ophalen of Verzenden. Rivièra Maison RM Hurricane - Windlicht - Transparant - L. Dit windlicht is perfect voor in elke woonkamer.


Ook verkrijgbaar in een maat kleiner. Zet een kleine stompkaars of groot waxinelicht in de binnenste hurricane , en decoreer de buitenste hurricane naar wens. Komt in een mooie giftbox.


Riviera maison hurricane

Bring even more atmosphere into your home with elegant hurricanes , adding cosy candle light. Doordat je twee verschillende formaten hebt, kun je de kleine gebruiken om een kaars in te zetten, en de grote voor een mooie decoratie. Het windlicht heeft een hoogte van 24cm en een diameter van 13.


Schrijf de eerste review over dit product. Riviera Maison Canary Wharf Hurricane XL. Aantal: plaats in winkelwagen. Email naar een vriend(in).


De met de mond geblazen Amsterdam Hurricanes uit glas, zijn versierd met een dun lederen bandje waaraan een klein schildje in koperlook is bevestigd. Beschikbaarheid: In voorraad. De Mayfair Hurricane is een echte eyecatcher in huis. De hurricane is perfect voor het branden van een kaars, maar ook leuk om te decoreren naar eigen smaak. Diameter in cHoogte in cMateriaal: aluminium, glas.


Wij helpen je graag in de winkel! Of neem direct contact met ons op. Plaats in mandje Ga naar het mandje. Wordt geleverd in een mooie giftbox. De takjes van de coniveer zijn verwerkt in het glas en maken dit kaarslicht extra bijzonder.


Riviera maison hurricane

Bekijk ons verrassende assortiment en bestel eenvoudig online. Of kom gezellig langs in de winkel! Iets niet kunnen vinden? We helpen u graag met zoeken!


Both as a vase as well as a lantern and used to decorate.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.