vrijdag 21 februari 2020

Smoothie maken yoghurt en fruit

Smoothie maken yoghurt en fruit

Je kunt de aardbeien makkelijk vervangen voor ander fruit , zoals bosbessen. Yoghurt zorgt voor frishei. In dit artikel zullen we focussen of.


Door de toevoeging van de yoghurt en de banaan is deze smoothie iets dikker en daardoor minder fris, maar heerlijk romig. Ondanks dat er weinig calorieën in. Banaan- yoghurt smoothie.


Met deze smoothie begin je de dag goe nog een banaantje erbij en je hebt gelijk voldoende fruit voor de rest van de dag binnen. Hoe maak je een smoothie met verse banaan en ananas uit blik. Snijd al het fruit en de muntblaadjes in stukjes en doe in de blender of smoothie maker. Om de smoothies wat vloeibaarder te maken kun je kokoswater, water of een scheutje yoghurt toevoegen.


Smoothie maken yoghurt en fruit

Voeg er dan langs de zijkant van de mengbeker melk . Er is nu volop fruit te krijgen, barstensvol smaak, dat wat je er ook mee maakt het gegarandeerd lekker is. Kan je niets lekkers vinden, dan kan je ook diepvriesfruit gebruiken. In deze post zet ik mijn 3 . Spring naar Divers bosfruit - Mix yoghurt en melk.


Je kunt ze drinkbaarder maken door de yoghurt met wat melk te vermengen, in plaats van alle yoghurt te gebruiken. Meng ½ kopje yoghurt met ½ kopje (half)volle of magere melk. Je kunt smoothies maken op basis van fruit en yoghurt. Van fruit dat overal voorhanden is, kun je ook een smakelijke smoothie maken. Jaren geleden maakte ik smoothies op basis van melk en suiker.


Maar mijn lichaam reageert niet zo goed op melk. Inmiddels heb ik de melk en de suiker vervangen door banaan en water. Een andere goede keuze voor een lekker verdikkingsmiddel is yoghurt. Als je bananen gebruikt die behoorlijk . Met de vele verschillende soorten yoghurt kan je elke soort toevoegen om je fruit smoothie lekkerder te maken.


Pindakaas en tofu zijn andere opties die je kunt toevoegen aan je . Doe alle ingrediënten in de blender en mix alles goed. Een met diepvriesfruit , yoghurt en melk. Het geheim achter dit recept is om van de groene thee ijsklontjes te maken. Een heerlijke frisse yoghurt smoothie met vers fruit zonder toegevoegde suikers.


Smoothie maken yoghurt en fruit

Je kunt hiervoor prima dat fruit gebruiken dat net ff te lang is blijven liggen. Smoothie voor kleintjes met banaan en yoghurt. We waren laatst in de sauna en dronken daar een sauna sap: een smoothie met een lepel yoghurt er doorheen. Dat smaakte zo lekker, dat moesten we ook eens proberen! Dit groene smoothie recept is super gezond en simpel om te maken.


Er gaat een avocado in, wat zorgt voor de groene kleur van deze smoothie , sinaasappel, banaan, yoghurt en melk. Je kan het met alleen fruit doen, maar ook groene smoothies kunnen. Giet de yoghurt en het sinaasappelsap erbij. INGREDIENTEN, stuk mango, , stuk banaan, , 0. De basis van een smoothie is melk of yoghurt.


Smoothie maken yoghurt en fruit

Kies halfvolle melk of magere yoghurt als een gezonde optie. Fruit smoothies zijn lekker, maar je kunt ook groentes gebruiken. Een smoothie maken gaat op smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.