vrijdag 21 februari 2020

Smoothie met frambozen en blauwe bessen

Deze lekkere aardbeien, frambozen en blauwe bessen smoothie met honing is lekker als start van de dag of tussendoor. Wij zijn dol op heerlijk zoet en sappig zomerfruit en we maken er graag smoothies van! Dit keer is het een echt fruit smoothie recept bomvol . Een eenvoudige fruitige smoothie , een fantastisch gezonde manier om je dag te beginnen. Gebruik verse of diepgevroren bessen , afhankelijk van het seizoen.


Banaan- framboos - blauwe bessen smoothie.

Deze smoothie bowl is lekker fris en zit bomvol met vitamines. Samen met de kokosvlokken en muesli een heerlijke start van je dag! Perfect als tussendoortje, maar hij kan ook prima als ontbijt! Blauwe bessen zijn super gezond! Combineer ze met frambozen en banaan en u maakt in een handomdraai een heerlijke smoothie ! Een heerlijke fruitige smoothie , een gezonde manier om je dag te beginnen.


Een smoothie is niet alleen super gezon ze zijn ook erg lekker. Deze frambozen , blauwe bessen smoothie is perfect om de dag mee te .

Probeer dit recept snel uit! Was de bramen, frambozen en blauwe bessen en doe deze in een blender of maatbeker. Schil de banaan en voeg deze toe aan de bosvruchten.


Dat zijn grote voordelen! Maak dus zelf ook verse, gezonde fruit smoothies ! Zet bij mijn favorieten. Smoothie van yoghurt en blauwe bessen. Bekijk mijn heerlijke FRUIT SMOOTHIE MET FRAMBOZEN EN BLAUWE BESSEN ! Voor mensen die last hebben van smaakverandering: een ontbijtdrank met frambozen oftewel de. Stel deze smoothie samen zoals je zelf wilt.


Een overheerlijke smoothie van watermeloen, frambozen en blauwe bessen. En super snel gemaakt, ideaal . Lekker verfrissend in de zomer! Ik ben gek op deze combinatie van zoet en fris!


Heerlijk om je dag mee te . Frambozen bosbessen smoothie. Dit fruitige drankje is lekker op ieder moment van de dag! Helaas kon ik deze niet meer vers kopen, maar vond ik in mijn vriezer nog een klein .

Vandaag zin in een blauwe bessen en frambozen. Met deze mango bosbessen smoothie haal je in deze donkere dagen het. Een lekker verfrissende fruit smoothie … boordevol sappig en gezond zomerfruit … met watermeloen, blauwe bessen en frambozen of andere bessenmengeling.


Heel makkelijk te maken én bovendien ook erg gezond. Dit moet je hebben: frambozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.