dinsdag 25 februari 2020

Smoothie met yoghurt banaan en kiwi

Schil de kiwi en de banaan en doe deze in een blender. Eventueel kan je nog een paar ijsblokjes toevoegen aan de smoothie om deze iets kouder te maken of voor het drinken even een uurtje in de koelkast . Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.


Om verder te gaan naar de website, verzoeken wij u om akkoord te geven.

Ja, ik accepteer de cookies. Meng alle ingrediënten door elkaar heen, even in de blender en klaar is je smoothie ! Biologisch Sinaasappelsap (Ekolan liter). Een heerlijke smoothie vol met vitamine C, vitamine A, Kalium en antioxidanten.


Dit heb je nodig (voor persoon) Kopje (geiten) yoghurt banaan kiwi. Doe de yoghurt , de banaan en de kiwi in de blender. Blend tot een egale smoothie. Kiwi gember banaan smoothie (minuten).

Snij het voorste en achterste . Eén van de bekendste smoothies met kiwi is die met kiwi , banaan en sinaasappelsap. Het enige wat je nodig hebt is vers fruit (of fruit uit de vriezer), een blender en een beetje yoghurt of melk. We zullen je hieronder een lekker . Doe alles in een blender en mix met de yoghurt en het sinaasappelsap glad.


Plak schijfjes kiwi tegen het binnenkant van het glas en giet er voorzichtig de smoothie in. Drinkontbijt van kiwi , super gezond en makkelijk recept. Een drinkontbijt van kiwi is snel klaar en makkelijk om te maken. Ontbijt eens met een drinkontbijt. Wanneer je gehaast aan je dag begint, is het gemakkelijk om je ontbijt over te slaan.


Dit leidt echter meestal tot slechte keuzes doorheen de dag. Wees dus beter goed voor jezelf en je lichaam. Maak voeding een prioriteit en probeer dit harige fruit vol antioxidanten en vitamine C. De banaan en yoghurt voegen een . Voor deze banaan kiwi smoothie hoef je slechts drie ingrediënten in de blender te gooien: één banaan , één kiwi en wat magere yoghurt.


Voor een extra smaaksensatie doen we er een kleine hoeveelheid bevroren zomerfruit en sinaasappelsap bij.

Een gezond drankje met kiwi , banaan , bosbessen en yoghurt. Een snel en bevredigend ontbijt of tussendoortje! Dit is een lekkere, gemakkelijke en gezonde smoothie ! Bij dit recept laat ik de schil om de kiwi , hierdoor krijg je meer vitamine in je smoothie.


Ook kun je aan dit recept nog honing toevoegen. Ontdek hier de beste recepten voor kiwismoothies! Lekker recept voor twee grote glazen yoghurtsmoothie met ananas, kiwi en banaan. Weet je trouwens hoe je makkelijk een ananas snijdt?


Bijvoorbeeld deze smoothie met banaan , mango, kiwi en avocado… voor mij is dat de zomer door een rietje. Het voordeel van smoothies is dat je deze echt zo hebt gemaakt. Je snijdt het fruit, doet het met wat melk en yoghurt in een blender en klaar ben je. Ik doe er zelf altijd nog wat lijnzaad bij en als het . Smoothies met yoghurt zijn lekker als tussendoortje of als ontbijt.


Deze smoothie met avocado, banaan en kiwi is echt een aanrader, lees snel verder! Met yoghurt en fruit maak je de lekkerste smoothies , deze sinaasappel- kiwi smoothie bijvoorbeeld! Een lekker verfrissend drankje op een zomerse dag. Giet de sinaasappelsap en yoghurt in de blender, zet hem aan en voeg geleidelijk het fruit toe.


Mix de ingrediënten met de blender goed door elkaar. Voeg hier de yoghurt , melk en havermout aan toe. Je smoothie met kiwi en banaan is bijna klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.