donderdag 27 februari 2020

Smoothie spinazie appel avocado

Detox ontbijt tip: Avocado kiwi smoothie met appel en spinazie. Voedzaam, lekker detox ontbijt recept vol voedingsstoffen en gezonde vetten. Goed voor je weerstand en makkelijk klaar te maken met een blender en slowjuicer!


Of wat dacht je van een lunch smoothie , snel klaar te maken en ideaal voor . Deze groene smoothie is heerlijk creamy door zowel de avocado als de mango en zit tjokvol voedingsstoffen. Vul je blender goed vol met spinazie , zodat je met je ontbijt gelijk al een flinke portie groente binnen hebt gekregen.

En gember natuurlijk… Wist je dat gember je stoelgang kan bevorderen en . Snij de selder in stukken. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Verwijder de steeltjes van de spinazie. Pel de avocado , haal de pit eruit en snij in stukjes.


Giet het citroensap, de stukjes appel , de spinazie , de stukjes avocado en de selder in een blender. Groene smoothies zijn super gezond en erg leuk om zelf te maken. Lees dan hier het recept voor een groene smoothie met appel en . Recept 2: Bessen avocado smoothie.

Het is goed voor je botten, je valt ervan af, spinazie bevat veel vitaminen en kan, geloof het of niet, lekker zijn! In dit artikel staan lekkere spinazie smoothie recepten voor je klaar! Doe een groot glas (ongezoete) amandelmelk, een flinke hand spinazie , een halve avocado en 1gr blauwe bessen in de blender.


Voor deze smoothie doe je een kleine komkommer, grote hand spinazie , appel , sap van een limoen, eetlepel honing, beetje water en eventueel wat gember in de blender. Laat de schil om de peer zitten, maar verwijder de . Heerlijk vind ik deze spinazie avocado sinaasappel lijnzaad smoothie. Door de avocado en de lijnzaad vult hij goed en het is weer een echte groene smoothie.


Andijvie – mango – avocado. Spinazie – banaan – avocado. Bereidingswijze Voorbereiding: 3min › Bereiding: 2min › Klaar in:5min. Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en pureer tot een gladde drank. Tip: Voeg zelf meer of minder water toe aan deze groene smoothie , want daarmee bepaal je de dikte van je smoothie.


Zeker deze lekkere, simpele maar toch o zo voedzame smoothie met avocado , appel , kiwi en limoen. Een groene smoothie is een ideaal begin van de dag! Sommige recepten ontstaat uit een experiment. Ingrediënten voor één grote groene smoothie.


De ene keer heb ik daar meteen spijt van, de andere keer bedenk ik iets heel erg lekkers. Zoals deze groene smoothie.

Ik wilde een smoothie maken met spinazie , maar eindigde met deze combinatie van appel , venkel en avocado.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.