maandag 20 april 2020

Rond kleedje haken

Haak een rond kleedje in een halve middag. Gebruik het als onderleggertje, placemat, tafelkleedje. Leer rond haken met stokjes, deze keer langzamer en met meer uitleg over.


Voor in de slaapkamer wilde ik graag een klein kleed. Gewoon voor de gezelligheid.

Niet echt met een bepaalde functie. Ik zat eerst te denken om meerdere schapenvachten te kopen en die aan elkaar te naaien tot één kleed. Totdat ik een foto op Pinterest tegen kwam van een . Hoe ook jij een rond kleedje kan leren haken , in minuten, als absolute beginner!


Het lukt met dit eenvoudige gratis patroon voor Hoooked Zpagetti of Ribbon XL ! Terwijl iedereen tegen je zegt dat het nog te moeilijk is. Een mooie vlakke gehaakte cirkel te maken .

Ik ging op zoek naar wol. Eigenlijk moet je kleedjes haken met van die dikke . Ik kreeg laatst weer een hele leuke opdracht, namelijk een rond kleed maken voor in een kinderkamer! DIY en haak ook een robuust Zpagetti vloerkleed!


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Vergelijkbare advertenties. Randje met dubbele schulp. Verzendkosten zijn voor de koper, ophalen mag natuurlijk ook!


Als je in het rond wil leren haken is het belangrijk dat je de basis goed onder te knie hebt. Voor dekentjes of knuffeldoekjes wil je namelijk dat je haakwerkje mooi plat blijft. Om je haakwerk plat te houden, . Haakpakket rond kleedje in een bloemenvorm met een diameter van 41cm van DMC. Kantjes, spreien en kleedjes haken komen weer helemaal terug.


U ontvangt het haakkatoen met gratis het haakpatroon.

Op deze DROPS video laten wij zien hoe u het kantpatroon kunt haken voor het kleine tafelkleed in. Nostalgisch kleedje haken - haken zoals Oma het vroeger deed. Met patronen uit een tijdschrift van de jaren zeventig maak je leuke vintage kleedjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.