dinsdag 4 augustus 2020

Te koop tuinhuisje volkstuin

Vind volkstuin op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het chalet heeft openslaande deuren naar de veranda met nieuwe hardhouten vloer. Er is door een kunstenaar een antroposofisch dak gemaakt dat doorloopt naar de zijkant.


In het chalet is een nieuwe, landelijke keuken, een nieuwe rvs aanrecht, een nieuw gasstel en een koelkast.

Om een tuinhuisje te kopen dient een bepaalde procedure gevolgd te worden. U wordt dan aspirantlid. Vervolgens wordt door de bond een aspirantenpas naar u opgestuurd. Kijk hieronder voor een overzicht van de op dit. Bent u werkelijk bereid de tuin een plaats in uw agenda te geven?


Wie nu al jongleert met schaarse vrije uurtjes, kan er beter twee keer over nadenken voordat men een volkstuin neemt. Want een tuin vraagt gedurende alle seizoenen wekelijks onderhoud. Daarbij komen de werkuren op een aantal zaterdagen voor het .

Van tijd tot tijd komt er een tuin vrij met een huisje erop. Hieronder ziet u een overzicht van het aanbod. Staat uw huisje te koop en wilt u dat op onze website kenbaar maken? Wij zullen uw huisje op deze pagina plaatsen. Indien sloophuisjes te koop staan: het huisje dient zelf gesloopt te worden en binnen jaar na aankoop van het tuinhuisje dient er een nieuw tuinhuisje te staan.


Volkstuinvereniging Zestienhoven. Er mag niet in het seizoen ge- of verbouwd worden. Klusjes kunnen in het seizoen (apr - sept) in overleg met het bestuur . Regelmatig zijn er tuinhuisjes te koop. Of door gewijzigde privé omstandigheden.


Tuinhuis met 3vierkante meter grond te koop op volkstuin complex VtV Waterlan te Almere. Het huisje is in goede staat van onderhoud en recent geschilderd. Indeling: woon-eetkamer met open keuken, douche toilet ruimte, slaapkamer met persoonsbed met ruime hang legkast en veel bergruimte . Meer resultaten van volkstuin. Grootste assortiment online o. Houd er rekening mee dat u de volkstuin huurt van de gemeente Rotterdam via de vereniging en het tuinhuisje met toebehoren uw eigendom wordt bij aankoop inclusief alle aanwezige bomen en planten in de tuin.


Helaas het waarschuwingsbord mocht niet baten, er is iemand zo geweldig geweest om de water kraan eraf te slopen.

Bij deze tot het water er weer op gaat, . De website zal in de eerste plaats gebruikt worden om de leden te informeren, daarnaast zullen we uiteraard aandacht besteden aan onze hobby in het algemeen. Veel plezier en leesgenot op onze website! Staat u ingeschreven als kandidaat lid? VTV “Ons Belang” is een volkstuinvereniging in Hoogvliet.


Dan kunt u in aanmerking komen voor een tuin bij onze vereniging. De volgende huisjes zijn op dit moment in de verkoop: . U bent wel verplicht een electriciteits aansluiting te nemen ad € 1. U moet ook nog een deel van de jaarlasten betalen. Betaling bij overdracht tuin uitsluitend.


Vermeldt in je bericht graag naam, adres, e- mailadres, telefoonnummer, datum en rangnummer. Het taxatierapport is op aanvraag te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.