dinsdag 4 augustus 2020

Trimsalon katten alphen aan den rijn

Elke vacht is anders, bij het brengen van het dier kunnen wij pas de exacte prijs bepalen. Bij veel klitten zal de extra tijd die nodig is voor het ontklitten van de vacht in rekening worden gebracht. Wilma kattenkapper aan huis, voor het trimmen, scheren en wassen van uw langhaar of korthaar kat. Uw kat in de klit of een scheerbeurt nodig, wij komen aan huis om uw kat in zijn eigen omgeving te behandelen.


Trimsalon Diva ligt aan de Obrechthof te Alphen aan den Rijn.

Dit geeft veel minder stress. We hopen dat deze site u de informatie geeft waar u naar op zoek bent. Kunt u het niet vinden, neem dan gerust contact met ons op. De vacht specialist voor uw huisdier. Aangesloten bij de Algemene Belangenvereniging . Alle VVTN erkende trimsalons en overige trimsalons van nederland vindt je eenvoudig per provincie terug op kattentrimsalon.


Wij hebben de kennis en alle middelen in huis om uw kat goed te kunnen trimmen (kammen, ontklitten en scheren) in onze kattentrimsalon.

Toch hebben veel katten baat bij een goede trimbeurt en . Ter aar kunt u vinden in de gemeente Nieuwkoop, vlakbij Alphen aan den rijn , ZuidHolland. Wij maken gebruik van Pet Silk honden shampoo met zijde om de vacht te hydrateren. Katten doe ik helaas niet, daarvoor . De meest volledige site met ruim 66. Cattery Carcoons - Ter Aar. Op zaterdag september organiseert trimsalon diva samen met trimsalon beautiful cat een trimdag speciaal voor katten.


De rede hiervan is om mijn collega Adja Dirican meer ervaring op te laten doen in het trimmen van katten. Naast een honden en katten trimsalon vind je ook dienstverlening, dierenverzorging, dierenwinkel, agrarische machines, dierenarts. Is uw kat aan een knipbeurt toe? Poezels kattenkapper is gespecialiseerd in vachtverzorging van katten en kan u hierbij helpen. Voor de complete vachtverzorging voor de hond.


Gespecialiseerd in katten. Honden-en kattentrimsalon. Gediplomeerde trimsters. Bent u op zoek naar een goed adres voor het trimmen van uw kat ?

Voor een katteneigenaar kan het moeilijk zijn om een kat regelmatig te borstelen, waardoor er enorme klitten kunnen ontstaan. Eigenlijk moet een langharige kat elke dag geborsteld worden. U kunt dan het beste beginnen op de rug, dit laat de kat meestal wel toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.