dinsdag 4 augustus 2020

Te803209rw

Dankzij de One-touch functie zet je snel en eenvoudig met één druk op de knop een heerlijk kop koffie. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De belangrijkste informatie over uw product. MelksysteeAansluiting voor externe melkcontainer.


Meegeleverde toebehoren: x maatlepel, x Testband.

Andere productgegevens . Het Siemens Espressoapparaat EQ. Je hoeft slechts een druk op de knop te geven om een heerlijke, verse kop koffie, espresso, cappuccino of latte macchiato te bereiden. De smaak van deze koffiesoorten.


Dit is een echte volautomaat, maar voor deze prijs mag dat ook wel. Dankzij het handige Pannarello stoompijpje tovert u melk eenvoudig om in luchtig melkschuim. Plaats het slangetje in ee.


Voldoet aan de hoogste verwachtingen in smaak en vormgeving.

Intelligent Heater inside: Het sensoFlow System garandeert elke keer weer de maximale espresso smaak, dankzij de ideale constante zettemperatuur aromaDouble Shot: Extra sterke koffie met een minder bittere smaak dankzij het dubbele maal proces. Volgens Siemens de stilste in hun assortiment, en hij scoort hierop ook als een van de beste in onze test. Het maalsysteem past zich aan de gebruikte boon aan. Standaard wordt de machine geleverd met een slangetje waarmee je . Vind hier alle reviews over de Siemens EQ.


Online of in één van onze winkels. Coolblue: alles voor een glimlach. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Je helpt anderen met hun keuze door jouw ervaring te delen. Daarnaast maak je wekelijks kans op € 10- en eeuwige roem.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Ben je op zoek naar een koffiemachine waarbij je verschillende gebruikersprofielen aan kunt maken die de voorkeuren van iedereen persoonlijk onthoudt? Met deze volautomatische koffiemachine zet je koffie, espresso, café crème, cappuccino en . SensoFlow systeem, wat er voor zorgt dat je snel een kopje koffie kan zetten.


Ook is deze koffiemachine bijzonder geluidsarm dankzij het superSilent systeem, genieten begint al tijden het bereiden van je koffie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.