donderdag 26 november 2020

Windlicht riviera maison marktplaats

Windlicht riviera maison marktplaats

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Voor iedereen een voordeel. Prachtige grote glazen windlichten op houten voet. In iedere gewenste kleur overschilderbaar. Hoogte van alleen de poot is 20cm, poot is 14x14cm.


Windlicht riviera maison marktplaats

De ruiten zijn van glas. Het bovenstuk is van metaal. Er zit op de bovenkant een ring om de lantaarn. Plaats er enkele kaarsen in en zet hem op uw balkon, in uw tuin of . Bieden vanaf is ingesteld ! Riviera maison windlicht groot.


Twee mooie windlichten van riviera maison. Per stuk prijs zit er nog onder geplakt. Doe een goed bod en alleen ophalen ivm breekbaarheid. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Hebben alleen voor de sier gestaan, geen kaarsen in gebrand. Track en trace code wordt doorgegeven. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Nieuw Ophalen of Verzenden. Kenners weten wat ze nieuw kosten, rond de euro per stuk, nu voor euro.


Ze zijn echt nieuw en ongebruikt. Onder de euro voor de twee gaan ze echt niet weg, dus ook niet proberen, heeft geen nut. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 25€ product nieuw, kan beschadigde doos hebben!


Tot korting op onze website! Mooi windlicht van rivièra maison. Entdecke (und sammle) deine eigenen Pins bei Pinterest. De Nero Lantern verspreidt een mooi sfeerlicht vanwege het contrast tussen het licht van de kaars en het donkere ijzer.


Ook verkrijgbaar in de maat M. Deze klassieke Roma Hurricane geeft elke ruimte elegantie en stijl. Combineer meerdere kaarshouders voor een echte blikvanger. Rieten Salontafel Met Dienblad : Foto Inspiratie voor huisdecoratie ~ Msnoel.


Windlicht riviera maison marktplaats

Choisissez la qualité professionnel et les prix de Allo télécommande pour acheter vos télécommandes de portail, garage, automatismes de la maison.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.