vrijdag 11 juni 2021

Zanussi condensdroger zdc8203w

Geschreven door de Consumentenbond. Hij is snel maar niet zo zuinig. Het apparaat heeft een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding. Met deze handige droger met een grote capaciteit kunt u meer of grotere items in één keer drogen.


Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding!

Lees reviews Schrijf een review. Beterwitgoed € 39BCC. Zanussi LINDO3- Prijzen vergelijken. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw wekelijkse was weg te werken.


Dankzij de XXL-deur is het in- en uitladen van de was veel gemakkelijker. Met het programma Strijkvrij. Bij een gemiddeld gebruik kost deze wasdroger u ongeveer 1euro per jaar.

Online bestellingen worden gratis verzonden. Coolblue: alles voor een. Geen geprop meer dus met je beddengoed. Bekijk deze aanbieding en alle andere modellen op onze website. De hoge capaciteit van 8kg zorgt ervoor dat u minder tijd aan de was hoeft te besteden.


Voor het verder vereenvoudigen van deze taak, is deze LINDO3droger uitgerust met een display, startuitstel en een handgreep welke in posities te plaatsen is. In het display wordt tijdens het programma de resterende looptijd weergave. LCD display en heeft een transparante deur.


Tevens heeft u de mogelijkheid om met de funct. De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft u vier verschillende handgreepopties waardoor u de droger neer kunt zetten waar u maar wilt. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar.


Het programma strijkvrij maakt strijken gemakkelijker, omdat de was al minder gekreukt uit de droogtrommel komt. Populaire specificaties. Energieverbruik, 5555kWh. MEER DROGEN IN ÉÉN KEER? Laadvermogen (was), 8kg.


Meer drogen in één keer?

Verwisselbare deurophanging. Verkrijgbaar op beide filialen. Conditie apparaat: Nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.