dinsdag 15 juni 2021

Zanussi koelkast zrg15805wa

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Besparen op uw energierekeningen? Het beantwoordt volledig aan de EU- wetgeving inzake energie- etikettering en verlaagt uw energiekosten.


Een handige koelkast voor personen die minder. Vriesvak is net liter groter dan de meeste andere tafelmodel koelkasten. Gekocht als extra koelkast die bij ons in de schuur is komen te staan.

Voldoende ruimte in de koelkast en vooral blij met net dat beetje extra ruimte in het vriesvak, omdat deze liter is terwijl de meeste andere koelkasten een liter vriesvak . Dit tafelmodel koelkast neemt met een breedte van centimeter en een hoogte van centimeter maar weinig ruimte in. Deze koelkast heeft uur opslagtijd: zelfs tijdens een stroomstoring van uur blijft uw . Bekijk alle specificaties. U hebt geen ingewikkelde handleiding meer nodig om erachter te komen hoe u deze koelkast moet. Koelkastmodel , Standaard.


Energiekosten per jaar, €360. Het is dus een zuinige koelkast (verbruik rond de 1kWu per jaar), die beantwoordt aan de EU richtlijnen over energiegebruik én het scheelt in de energierekening. Minder vaak boodschappen doen, meer plezier in het leven.

Steraanduiding vriesruimte: sterren. Netto inhoud vriesruimte: liter. Mechanische temperatuurregeling. Zeer stil: slechts dB. Automatische ontdooiing koelruimte.


Een zeer mooie zanussi tafel model koelkast , met groot diepvriesvak. Handige compacte vrijstaande koelkast met vriesvak voor uw dagelijkse boodschappen. De planken en lades in deze koelkast zijn verwijderbaar zodat u deze makkelijker, beter en met minder moeite kunt schoonmaken. Gratis bezorgd en aangesloten.


Dat hoeft nu ook niet meer! Het is nu veel gemakkelijker en sneller om uw koelkast schoon te houden. Vandaag kopen met levering binnen één dag, dagen per week beschikbaar.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Officieel Zanussi verdeler. Zelf afhalen of snelle levering!


Nieuw met krasje of deukje met jaar garantie.

Bestel dit model voordelig in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.