donderdag 14 oktober 2021

Zanussi warmtepompdroger zdh8333w

De machine heeft startuitstel, de programmastatus wordt aangegeven en de droger geeft een geluidssignaal als het programma klaar is. Ook wordt er aangegeven waneer de condensbak vol is en wanneer de filters gereinigd moeten worden. Lees reviews Schrijf een review. Beterwitgoed € 48Witgoedhuis.


Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd.

Kastontwerp: Vrijstaan Type lader: Voorbelading, DroogsysteeHittepomp. Capaciteit trommel: kg, Droogklasse: B, Duur cyclus: 1min. Door met een warmtepomp op een lage temperatuur te drogen, blijft je kleding langer als nieuw. Naast een langere levensduur van je . Vergelijk alle webshops en vind de beste aanbieding! Fijne warmtepompdroger tegen redelijke investering.


De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK.

Specificaties, Warmtepompdroger met 8kg laadvermogen - Bekijk alle specificaties. Het LCD display houdt u over het gehele droogproces op de hoogte zodat u weet in welke fase van het droogproces . Online bestellingen worden gratis verzonden. De droger is verder voorzien van. Gratis een tussenstuk met lade bij het huren van een energiezuinige Zanussi warmtepompdroger.


Bekijk deze aanbieding en alle andere modellen op onze website. Maximaal vulgewicht drogen (kg): 8. Zeer zuinig door het gebruik van warmtepomptechnologie. Jaarlijks energieverbruik (kWh ): 308. Condensatie efficiëntie: B. Geluidsniveau drogen (dB): . Hiero een paar keer gebruikt vandaar te koop niet echt nodig inclusief boekje.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Laagste prijzen - prijsdaling. Met startuitstel kunt u met één druk op de toets de start van het programma enkele uren uitstellen – bijvoorbeeld tot de daluren.

De juiste droogtijd voor elke lading. AutoSense bepaalt automatisch de juiste droogtijd voor elke lading. Uw kleding drogen en energie besparen . Dankzij een grote vulcapaciteit van 8kg en extra grote vulopening zijn grote wasstukken zoals lakens endekens gemakkelijk te drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.