donderdag 7 oktober 2021

Zelf naam borduren

Maak van je eigen tekst een telpatroon in kruissteek of in stiksteek. Gebruik het alfabet voor namen op een merklap, een gedicht, naam van je kin adres bij mailart of borduur het gehele abc. Borduurpatronen van letters en cijfers. Alles over borduren heeft deze leuke en gratis borduurpatronen voor kruissteek borduurwerk van letters en cijfers voor je gevonden op het web.


Gratis telpatronen voor het borduren van bijvoorbeeld een naam of een datum. Bijna alle letters van .

Ja, ik word burgerlijk :-:P:D Heb het plan gevat nu ik toch rustig aan moet gaan doen om de naam van de uk zelf op een mutsje te gaan borduren. Quotes op je kleding – geborduur geverfd of met applicaties geplakt – zien we steeds vaker. Logisch, want te leuke manier om iets te zeggen zonder het te zeggen.


Als je begrijpt wat we bedoelen. Dankzij haar krijgen wij er ook geen genoeg van. Omdat ik het toch wel leuk vind dat hij eigen handdoeken heeft heb ik bij de hema in de aanbieding een handdoek met washand gekocht, waar ik graag zijn naam op wil borduren , maar hoe?


Is het nodig dat ik de handdoek . Mijn collega is alweer enkele weken de trotse moeder van een prachtige dochter! En dat vroeg om een mooi kraamcadeautje.

Iets zelf maken blijft toch het leukst. Dus borduurde ik twee vrolijke slabbetjes. De een met haar naam en twee vlinders, de ander twee olifantjes met hartjes.


Erg leuk om te doen en . Laat uw logo borduren of naam borduren op kleding of textiel met uw eigen ontwerp op maat via onze borduurshop. Deze methode is vooral handig bij stoffen met structuur, zoals fluweel. Zoals naam borduren op baby artikelen.


De teltekening staat meestal op ruitjespapier. Je begint altijd vanuit het midden te borduren. Je kunt zelf je eigen patroon tekenen en daarna borduren. Wie graag en veel borduurt kan ook gebruik maken van speciale software om borduurpatronen te ontwerpen. Borduren op niet aftelbare stof noemen we vrij borduren.


Uw logo laten borduren op sweaters, softshell of andere kledij? We borduren meestal rechtstreeks op de kleding, maar kunnen ook badges maken die u achteraf zelf kunt aanbrengen op uw kledij. Op de aangeleverde doos moet de naam van de klant en naam of nummer van het drukorder vermeld worden. Op onze website kun je snel en eenvoudig zelf je eigen peuterstoeltje samenstellen. Kies je eigen kleurcombinatie en laat je stoel bordudren met bijvoorbeeld de naam van jouw peuter.


Een naam op een dekje laten borduren kost volgens mij niet eens zo veel, als je een eigen logo hebt moet deze nog op kaart gemaakt worden en dan kost het wel veel.

Ervaar de waarde van borduren. Logo of naam borduren op bad- en baby textiel, babyartikelen, bedrijfskleding, petten enz. Omdat men op badstof, fleece en ander pluizig textiel niet kan drukken, biedt The Picture Shop ook een borduurservice aan.


Deze kan je zelf meebrengen om je naam of logo op te laten borduren. Het is ook mogelijk om uw ontwerp op een badge te laten borduren. Deze kunt u dan zelf bevestigen op bijvoorbeeld uw jas, tas of ander kledingstuk. Alle badges worden aan de achterzijde voorzien van textiellijm.


Magic Print kan uw eigen logo, tekst of afbeelding zonder moeite professioneel en duurzaam aanbrengen op de textiel( soort) van uw eigen keuze. Blader gerust door onze online .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.