maandag 11 oktober 2021

Zlatan kleding

Zlatan kleding

A-Z is a brand with one mission - to make it possible for anyone to play sports. Shop our collection here. Betaalbaar en geschikt voor iedere man, ongeacht de achtergrond.


Zlatan kleding

De persoon in die kleding is belangrijker,. Zlatan lanceerde enkele maanden geleden zijn eigen sportmerk A-Z. Met de nadruk op bijdragen, want Zlatan is ervan overtuigd dat het jouw wilskracht en inzet zijn die . Zlatan Ibrahimovic switcht niet alleen van club, ook heeft hij er voor gekozen om bij zijn kledingsponsor Nike weg te gaan.


De Zweed doet dat dan natuurlijk helemaal op zijn Zlatans. De voormalig spits van Paris Saint-Germain start op juni zijn eigen sportmerk, genaamd A-Z. Vind zlatan ibrahimovic in ons breed assortiment Heren: kleding.


Zlatan kleding

Profiteer van de koopjes op eBay! Het label is gelanceerd in Parijs. Het sportkledinglabel van Ibrahimov. Zijn kleding gaat het verschil niet maken: ,,Een paar schoenen heeft nog nooit de atleet gemaakt. Ook een t-shirt niet, een broek of een lidmaatschap bij een fancy gym niet.


Geen uitrusting heeft dat ooit gedaan. Om de hele weg af te leggen van A-Z, van amateur tot Zlatan , moet je veel trainen. Hij heeft veel tijd doorgebracht in modehoofdsteden, dus je zou misschien verwachten dat de kleding van Zlatan even bombastisch als de man zelf zou zijn. Echter: A-Z is een minimalistische lijn van comfortabele schoonheid. Deze excentrieke voetballer heeft een moeilijke jeugd doorstaan maar is in.


FootballCulture t-shirt met ronde hals en print van Zlatan Ibrahimovic. Dan Leydon heeft voor onder andere Nike, ESPN, LA Galaxy, Foot Locker en de Guardian gewerkt. Op de print is de kop van Zlatan vanaf de zijkant te zien.


Zlatan Ibrahimović - misschien wel de beste Zweedse speler aller tijden - is natuurlijk iemand die we bij Unisport niet links laten liggen. Dus als jij een fan bent van de charismatische Zwee kan jij jouw Zlatan shirt hier bij Unisport vinden! We leveren Zlatan shirts in alle maten, zowel voor kinderen als volwassenen.


Zlatan kleding

Deze trui heeft een mooie pasvorm en draagt uitermate comfortabel omdat deze is vervaardigd van 1 katoen! Twee minuten na zijn invalbeurt zag hij eerst ploeggenoot Chris Pontius nog scoren, maar daarna werd de wedstrijd omgedoopt in de Zlatan -show.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.