donderdag 10 maart 2022

Zware kast ophangen

Met onze kast ophangstystemen kun je eenvoudig kasten ophangen. De ophangbeugels en kast ophangers zijn aan de muur te bevestigen en hebben een hoog draagvermogen. Deze kastophangers voor extra zware kasten zijn ideaal voor de grotere keuken kasten en vitrinekasten. Hangkasten dragen vaak heel veel gewicht.


Wij laten u zien hoe u deze veilig en stevig aan de muur bevestigd.

Z4TKh5VxVergelijkbaar apr. Geüpload door chris van Lith Bovenkast ophangen en stellen - Hacker systemat keukens - Duration: 1:55. In de twee uiterste punten zijn bevestigingen voor het ophangen voorzien. Met wel formaat van vijzen en pluggen zou ik dit ophangen (welke diepte in de muur en welke dikte van vijs?) Het gaat over een. Ik zou graag een kast ophangen aan een gyproc wand.


De gyproc wand (enkele plaat) is vastgeschroefd op metalstuds, maar er is geen houten plaat bevestigd aan de achterkant van de gyproc. Mogelijke opties: - werken . Ook toe te passen bij zware bovenkasten.

Kleur: wit Materiaal: kunststof. Klik hier voor meer informatie. Gedetailleerde omschrijving: Wij zoeken iemand die de tv kast (ongeveer kg) op een degelijke manier kan ophangen. De bijgeleverde schroeven en pluggen van de meubelzaak bleken niet bestand tegen het gewicht. Nu is het plankje waar de kast in wordt gehangen met bouten in de muur bevestig . U heeft de kast thuis ontvangen, deze is voorgemonteerd en zit dus in een vrij grote en zware doos, goed verpakt en beschermd.


Haal de kast voorzichtig uit zijn verpakking. Voor je een gat in de muur boort moet je eerst weten op welke hoogte je de kast wil ophangen. Een keukenkast kun je eenvoudig zelf ophangen. Je kunt er, afhankelijk van de beschikbare ruimte, ook voor kiezen om buiten je keuken een keukenkastje tegen de muur te plaatsen.


Als je bij een bouwmarkt of keukenleverancier een keukenkastje koopt, zijn de bevestigingspunten daarbij inbegrepen. Nog vier opmerkingen over pluggen in gipswanden: Bij het ophangen van zware voorwerpen (radiatoren, keukenkasten , TV-console) aan de onderconstructie van gipsplaatwanden moet men wél steeds eraan denken dat de bovenkant van het opgehangen voorwerp trekkrachten uitoefent en de onderste drukkrachten: de . Hier kun je maximaal ongeveer kilo aan ophangen. Als je bedenkt dat een blok van keukenkastjes ongeveer tot m breed is, dan kun je er niet veel zware spullen inzetten.


Voor het ophangen van keukenkastjes zou ik zelf minimaal mm . Inmiddels is het kastje van de muur en staat er een andere gewoon op de grond.

Of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat, een juiste plaatsing kan een echte puzzel zijn. Wat zit er achter het pleisterwerk? Volle baksteen, hol, beton, gips. Bovendien moet het ophangen van zware voorwerpen zoals hoge keukenkasten , rekken, andere elektronische toestellen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.