dinsdag 15 maart 2022

Zweetlucht uit schoenen soda

Maar gelet op de geur die hierdoor op termijn uit je schoen kan opstijgen, is dat niet aan te raden. Verdeel een theelepel baking soda over de binnenkant van je schoenen en laat dit een nacht inwerken. Want je leest het goed: kattenbakvulling neutraliseert ook de geurtjes uit je riekende sneakers.


Een azijndoekje in je schoenen. Bij azijn denken we niet meteen aan de meest aangename .

Heb je last van zweetvoeten en stinkende schoenen en durf je je schoenen na een lange dag niet meer uit te trekken uit angst voor de geurende gevolgen? Ook dit is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar wel effectief doordat soda niet alleen vocht opneemt maar ook vieze luchtjes. Weet iemand hier hoe je beetje de voeten zweetlucht uit pumps krijgt?


Soda erin, beetje husselen en dan in een plastic zak voor de nacht. Nu weet ik dat ik ze kan wassen. Gelukkig bestaan er trucjes die je kunnen helpen de zweetlucht uit je schoenen te laten verdwijnen en je voeten fris te houden.


In enkele van onze andere artikelen hebben we al aangegeven hoeveel voordelen baking soda biedt met betrekking tot het schoonmaken van je huis.

Puur natuur en je bent het voor de komende paar weken weer even kwijt! Ik heb drie tips voor je uit Oma weet raad Je schoenen in een plastic zak een nacht in de vriezer leggen. Strooi er dan eens een flinke hand soda in.


Soda in je schoenen strooien en een nacht laten staan. Vanillesuiker in je schoenen strooien en een nacht laten staan. Het zijn allemaal tips in de categorie: Baadt het niet, schaden doet het ook niet. Doe wat soda in je (oude) dunne sokken (een katoenen zakje kan ook) en knoop ze aan de bovenkant dicht. Stop ze hierna in je smelly shoes en laat dit een nachtje staan.


De volgende dag haal je de sokken eruit en je kunt je schoenen weer schaamteloos aan (en uit !) doen. Zo zorg je ervoor dat je . Je hebt nodig: - een leeg theezakje - een trechter - een theelepel - natriumcarbonaat ( soda ) - een. Doe je stinkende schoenen met de soda erin, in een afgesloten zak, en laat dit minimaal tot uur staan. Mocht je de sneakers een langere periode niet nodig hebben, laat ze dan lekker uur staan. Hoe langer je wacht hoe beter het resultaat!


Gooi de soda eruit en je . Hierna kunnen ze uit de zak.

RE: zweetgeur uit schoenen verwijderen. Ik heb bij Torfs zo een spuitbusje gekocht tegen zweetluchtjes. Het ruikt heel sterk naar citroenen maar de geur verdwijnt wel als ze ze regelmatig eens inspuit! Volgens Nike heeft het te maken met de manier van naaien: de lucht kan wel in de schoen , maar er niet meer uit.


Daardoor zou er al snel een . Bij thuiskomst de stoute schoenen aangetrokken en kleding met schoenen (in een oud kussensloop) in de wasmachine gedaan. Heb ook het Soda sopje geprobeer maar die krijgt de after-rain-geur er ook niet echt uit. Nacht in de azijn, en dan is de zweetlucht verdwenen. Leg de verse schil van een sinaasappel, grapefruit, citroen of limoen in je schoenen. De verse schil van een citrusvrucht heeft een heerlijke geur door de etherische oliën die het bevat.


Leg een nachtje een verse schil van een citrusvrucht in je schoenen. Haal de schillen uit de schoenen voordat je ze aantrekt. Je zou kunnen proberen baking soda in de schoenen te strooien en ze een nachtje te laten staan of zo lang als nodig is. Doe het spul eventueel eerst in een zakje van katoen voor je het in de schoen legt.


Baking soda koop ik zelf in een grote bus bij DA-drogist. Als je schoenen stinken, doe ze een nacht in de vriezer om de bacteriën te doden die de stank veroorzaken. Als de schoenen erg ruiken naar zweet, boen deze uit met groene zeep en laat ze daarna goed droog worden. Je favoriete sneakers of hakken die zijn gaan stinken, dit voelt als hoogverraad. Je durft die krengen niet meer in het bijzijn van anderen uit te doen.


Onderstaande tips kunnen de oplossing zijn! Laat het een nachtje staan en schud de volgende ochtend je schoenen. Toen de ( snowboard) schoenen nieuwe waren had ik nog niet zo veel last, maar het lijkt wel of de stank zich de afgelopen jaren behoorlijk heeft opgebouwd. Onlangs dat ik ze goed laat drogen is het de laatste trips aan het eind van de dag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.