woensdag 25 mei 2016

Aanbieding koelaanhangwagen

Aanbieding koelaanhangwagen

Vind koelaanhangwagen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dé specialist op het gebied van uw koelaanhanger , koelwagen of koelaanhangwagen. Door eigen productie, scherpe prijzen en korte levertijden van koelwagens!


Aanbieding koelaanhangwagen

Aanhangwagens XXL West Brabant heeft een uitgebreid aanbod aan koelaanhangwagen aanbiedingen. Profiteer van deze scherp geprijsde koelaanhangwagens. Klik hier voor onze aanbiedingen Klik hier voor onze demo modellen.


Koelaanhangwagen – Wilt u iets gekoeld vervoeren? Een koelaanhangwagen van betanco is dé perfecte oplossing. De koelaanhangwagen is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Bent u slager van beroep en . Op zoek naar een koelaanhangwagen ? Wij bieden koelaanhangwagens en vriesaanhangwagens aan tegen hele scherpe prijzen.


Bekijk ons aanbod op onze website. Zoekt u een koelaanhangwagen ? We hebben altijd een koelaanhanger die bij u past. Onze showroom is gelegen op een unieke locatie langs de A5 afslag bij bedrijventerrein Smokkelhoek te Kapelle. Met koelwagen-aanhanger kunnen goederen vervoerd worden op een snelle, goedkope en efficiente manier.


Ook tweedehands koelwagen-aanhanger zijn daarom bijzonder gewild. Bij Cooltrailer kan je terecht voor verkoop en verhuur van koelaanhangwagens , koelcellen en koelcontainers. Wij zijn ook specialist in airconditioning, koeltechnieken en koelmeubels.


De koelwagen is voorzien van: -stevige steunpoten voor een perfecte stabiliteit -een gewone aansluiting met 230V (verlengkabel 20M bijgeleve… Prijs o.t.k. bieding(en). Met diverse modellen op voorraad is er altijd een geschikt model voor u. Afmetingen 250x150x130cm. Standaard voorzien van: - Nieuwe Koelmotor met overcapaciteit, . Koelwagen aanhangers: 1aanbiedingen , zie advertenties voor nieuwe en tweedehands koelwagen aanhangers te koop — Autoline Nederland.


Huur een koelaanhangwagen bij Automobielbedrijf en aanhangwagencentrum Cees van Doorn. Reclamevrije koelwagens in verschillende maten. Mostert Woerden verhuurt koelaanhangwagens tegen een scherp tarief. Bij DEWA-rent kun je voor elke gelegenheid een wagen huren: verhuizen, vervoeren, catering of simpelweg voor een reisje of citytrip. Zoek je een bestelwagen of auto om te huren?


Aanbieding koelaanhangwagen

Vraag een gepersonaliseerde offerte aan DEWA rent vind u in Aalter, Waarschoot, Eeklo en Brugge. KONAG TIJDELIJKE ACTIE AANBIEDING ! De Konag koelaanhangers zijn standaard voorzien van: Uitdraaibare steunpoot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.