woensdag 25 mei 2016

Appelboor blokker

Blokker heeft een ruime keuze in appelboren. Met deze appelboor verwijder je eenvoudig het klokhuis uit appels. De appelboor glijdt makkelijk door een appel en verwijdert netjes het klokhuis.


De BK keukenhulp appelboor is voor het verwijderen van klokhuizen uit fruit ( peren, appels etc.) Voorzien van een handig ophangoog. Het hoogwaardige edelstaal blijft ook bij intensief gebruik langdurig mooi.

Brabantia Profile appelboor - Matt Steel. Verkoop door: Enjoy2Cook. Appelboor,rh:blokker. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Het scherpe, gekartelde mes snijdt eenvoudig door appels, peren en zelfs door ananas.


De lengte van deze appelboor is cm. Deze appelboor is gemaakt van hoogglanzend edelstaal met gematteerde grepen.

Met een draaibeweging kan de appelboor van Rösle met zijn scherp getande voorkant gemakkelijk in het fruit gebracht worden om de kern te verwijderen. Perfect voor het verwijderen van klokhuizen uit appels. RVS appelboor en -snijder van Masterclass Professional.


Haal de appelboor en - snijder door de appel heen en in één handeling haal je het klokhuis uit de appel en snijdt je de appel in parten! Verwijder het klokhuis uit appels en peren in een handomdraai! Er kunnen afwijkende voorwaarden gelden. Klik hier om de afwijkende voorwaarden in te zien.


Roestvrijstalen appelboor met soft-touch handvat. De boor heeft een scherp, gekarteld uiteinde waarmee je gemakkelijk door verschillende soorten fruit heen kunt snijden. Vele aanbiedingen bij bol. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op . Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Haal het klokhuis gemakkelijk uit jouw appel met deze stijlvolle appelboor.


Keukenprinsen en -prinsessen opgelet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.