woensdag 29 juni 2016

Bauknecht tafelmodel koelkast met vriesvak

Bauknecht tafelmodel koelkast met vriesvak

Het assortiment in tafelmodel koelkasten is niet zeer uitgebrei maar biedt voor ieder wat wils. De KVA 1Optima is een tafelmodel koelkast met vriesvak. Doordat de koelkast zeer compact is, past deze in bijna elke ruimte van je huis.


De koelkast is voorzien van groentebakken en draagplateaus, inclusief een afdekplaat voor de groentebakken. Vriesruimte apart regelbaar Nee. In prima staat,en werkt prima. Breedte x diepte x hoogte 60x 6x werkend en kan zo mee heb ook een vriezer van hetzelfde model, zie. Inbouw koelkast met vriesvak.


Koelkast Tafelmodel - 1Liter - 60x60x(h)85cm. Met BioFresh vers zone, Tafelmodel (hoogte ± cm). Deze witte koelkast beschikt over een ruim koelgedeelte van 1liter inhoud en een geintegreerd vriesvak met een inhoud van liter. Voor groenten en fruit heb je de beschikking over transparante groentelades.


Bauknecht tafelmodel koelkast met vriesvak

Door het plateau in hoogte te verstellen maak je gemakkelijk plek voor . Prima koelkast en ziet er goed uit. Gratis af te halen in Deventer. Huis en Inrichting, Keuken.


De ruimte in de koeling is ingedeeld met glazen legplateaus, laden en deurvakken. De draairichting van de deur in verwisselbaar. BAUKNECHT KRPLATINUMSW Tafelmodel koelkast - Leidend in inbouwapparatuur en keuken apparaten. Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf.


Bauknecht tafelmodel koelkast met vriesvak

Winkels in Diemen en Gaanderen. Wilt u liever een vrieskast zonder koeling en optimaal gebruik maken van de ruimte? Ook het geluidsniveau of de draairichting van de deur kunnen van belang zijn bij je keuze. Wel of geen vriesvak , hoeveel liter inhoud en hoeveel sterren - dat zijn stuk voor stuk vragen die je je moet stellen als je een koelkast gaat kopen. Bij BCC vertellen we je wat je wilt weten, zodat je een eerlijk verhaal krijgt om je keuze . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Netto inhoud koelgedeelte: 1liter. Bruto inhoud totaal: 1liter. Bestel bij ons verschillende afdichtingen voor koelkastdeuren.


Bauknecht tafelmodel koelkast met vriesvak

Bauknecht KVA 1met sterren vriesvak nieuw in doos. Gram tafelmodel koelkast. Bosch amerikaanse koelkast. Electro line tafelmodel koelkast,met vriesvak , zilver look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.