donderdag 30 juni 2016

Ipa glazen

In samenwerking met twee leiders op het gebied van I. Na samen honderden vormen te hebben geprobeerd kwam dit eindresultaat als. Een echte liefhebber drinkt zijn speciaalbier natuurlijk uit het juiste bierglas. Vindt hier het juiste glas va oa. IPA bier, wit bier, lager en pils.


Brand IPA glas - cl - stuks.

Het is een statig glas en kost €99. De glazen hebben een inhoud van 5ml. In de set is er een glas voor stoutbier, India Pale Ale en Weizenbier.


Voor elke biersoort is er een perfect bierglas in deze set. De tapse voet minimaliseert warmteoverdracht, het ruime middenschip geeft het bier en haar aroma's alle ruimte zich verder te ontwikkelen. Deze set is ideaal voor de . Pas als je drinkt, dwingt de nauwe opening deze geuren naar je neus.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.

Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Het glas heeft een inhoud van 5ml. U gebruikt het IPA -bierglas onder andere voor het drinken van diverse soorten IPA -bier. Chouffe Houblon IPA Bierglas - 33cl - Koop dit Belgisch bierglas in onze online shop. Hier vindt u meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten.


Het bier kenmerkt zich door een fruitig en citrusachtig karakter. Aromatisch hoppig met een zachte bitterheid. Click here for the product information. Nieuw Ophalen of Verzenden. Spiegelau IPA -bierglas D. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!


Frank heeft alle bierglazen voor je op een rijtje gezet. De meeste glazen worden geleverd als set. Zo kun je samen genieten van een goed koud biertje. Nu bestel binnen weken geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.