donderdag 1 september 2016

Ksv29vw30

De koeler met VitaFresh-bewaarsysteem. Houdt uw levensmiddelen langer vers. KSV29VWBosch koeler voor de LAAGSTE PRIJS.


Tevens beschikt de koelkast over Superkoelen, LED verlichting en een flexibele indeling met een . Daarnaast heeft hij een luxueus RVS-look.

De ruime koelkast heeft een inhoud van 2liter. Deze ruimte is onderverdeeld in plateaus, waarvan verstelbaar, een flessenrek, deurvakken en een ruime VitaFresh lade waarin je groente . Populaire specificaties. Koelkastmodel, Standaard. Energiekosten per jaar, €2 40. Automatisch ontdooien, No frost.


Coolblue: alles voor een glimlach.

VitaFresh: verse levensmiddelen blijven langer vers, dankzij een luchtvochtigheidsregeling. Groot verchroomd flessenrek: perfecte opbergplaats voor uw flessen. EasyAccess- glasplateau: een flexibele indeling dankzij in hoogte verstelbaar uittrekbare plateaus.


Al meer dan jaar betrouwbaar en goedkoop! Kijk snel en ontdek het zelf. Winkels in Diemen en Gaanderen. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


Dankzij de verstelbare planken heb je bovendien de mogelijkheid om de koelkast zeer flexibel in te delen. De elektrische temperatuurregeling met LED-display laat je de temperatuur precies afstellen, en de . Vergelijk de prijzen van koelkasten en pak je voordeel. Als je de koelkast in een nis wilt plaatsen dan is de hoogte van belang.


LED-verlichting: verlicht de koelkast gelijkmatig zonder te verblinden, hoeft nooit vervangen te worden en gaat net zo lang mee als de koelkast. Uitschuifbaar glasplateau: voor comfort en overzicht tijde. Profitez de la qualité et la fiabilité BOSCH à petit prix ! Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.

De gegolfde bodem beschermt groente en fruit tegen condensatiewater. Ruim Miljoen tevreden klanten. Voor 23:00u bestel morgen in huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.